My Baby Dolls

Ute på landet

Hej!
Dålig update igår, jag vet. Men jag antar att ni inte har tid att läsa bloggar under dagar som dessa, eller kanske bara på kvällen i sånt fall?

Vi åkte ut till landet igår morse. Min syster har sommarställe ute i Trosa där min mamma och pappa varit i några dagar, så vi åkte och höll dem lite sällskap. Stället är helt underbart.❤

Hon har en huvudstuga där, där min syster och hennes två barn sover i, sedan har hon en liten gäststuga där vi sover och så har Mummu och Puua ställt sin husvagn där på tomten, så alla får plats.

Hon har en pool därute som man värmer med ved- där spenderade vi hela dagen. Ibland gick vi upp för att äta och så fortsatte vi bada. Barnen fick vi knappt upp för att äta ens. Blir bara så trött och ledsen över deras ständiga bråk och tjafs. Dom bråkar verkligen non-stopp just nu, varenda dag, nästan hela tiden.

Vi kom hem sent igår, vi badade, tvättade håret, kollade efter fästingar och la barnen. Jag tog tag i hemmasysslorna, vek undan 2 maskiner tvätt, sådant som man inte gör på dagarna längre när man är ute och far 🙂

Jag håller på och tömmer kameran här samtidigt, men det verkar ha fått tuppjuck, inget händer??! Jag drog ut sladden och den fortsätter med att ”ladda”? Hmm… (jag fick starta om datorn)

Lite bilder från gårdagen 🙂
Trosa My Baby Dolls (364)Trosa My Baby Dolls (358)

Kevin är helt tokig, han bara dyker i. Och han kliver in i poolen så smidigt.
Han älskar verkligen vatten den gobullen.
DSC00171Trosa My Baby Dolls (308)
Det var verkligen jätte varmt igår, så Celina fick bada hon också. Hennes allra första utomhus dopp, precis som Kevin hade sin här förra sommaren.Trosa My Baby Dolls (244)Trosa My Baby Dolls (271)Trosa My Baby Dolls (237)Trosa My Baby Dolls (364)Trosa My Baby Dolls (358)
Jag har inte så mycket text för tillfället, vi gjorde inte så mycket mer än att bada igår.Trosa My Baby Dolls (218)Trosa My Baby Dolls (215)Trosa My Baby Dolls (209)Trosa My Baby Dolls (208)Trosa My Baby Dolls (191)Trosa My Baby Dolls (183)
Trosa My Baby Dolls (93) Trosa My Baby Dolls (95) Trosa My Baby Dolls (108)
Celina provar brorsans plats i vagnen 🙂 Mycket nöjdare tjej med lite mer upprätt.Trosa My Baby Dolls (48)
Danilo byter om i grillkåtan 😉
Trosa My Baby Dolls (80)

 

Fortsättningen följer…. 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats