My Baby Dolls

♥ BUSUNGARNA GONZALEZ ♥

Allt vad det finnas att hitta på för hyss- DET GÖR DOM!

Ta ut all dricka från läskbackarna…

(Dem lekte tydligen ”Merilä”)

Ta ut alla blöjor och dra ut alla våtservetter och hänga dom i dockvagnen….

…. Brottas….

Tar ut alla täcken och kuddar till vardagsrummet och har kuddkrig.
Någon av grabbarna hade dragit ut en massa bomull ur kuddarna också…

Och det där vara bara under en och samma eftermiddag. Dom hinner med en massa, massa MASSA (trust me!) annat bus under dagarna.

NI ÄR BÄST ÄNDÅ!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fia

  Guu vilka härliga bilder på dom <3Som jag känner nu så känner jag mig mer än nöjd.Jag känner mig så lyckligt lottad att ha fått 3 så fina barn.Men jag älskar att vara mamma och vara gravid så man ska aldrig säga aldrig.Neo tjatar om en lillebror och jag försöker förklara för honom att det är inget man själv kan bestämma.Så han är på och det är Sam också för han tror att vi skulle få en kille.Grabbarna här hemma gillar inte att vi tjejer har övertaget =)

 2. mummu

  Saknar er jätte mycket,men har sån influenssa,att jag orkar ingenting,som du såg Satu idag,det bästa är väll att försöka vila så mycket som möjligt.Pussa mina älsklingar jätte mycket ,o säg att mummu älskar dem sååå mycket.Puss o kram rakastan.

 3. Kanjana

  Hej!Du har så fiina och söta barn. Hoppas Nicole trivs på dagis Novalee pratar om Nicole hela tiden och frågar alltid vart är flickan mamma.//Kanjana (Novalees mamma)

 4. Camilla 31 år & 8 barnsmamma

  Hahahaha såå söta.Håller med dig,dom hinner med MASSA saker på en dag..heheHa det så bra Kran..Camilla

 5. Fia

  Guu vilka härliga bilder på dom <3Som jag känner nu så känner jag mig mer än nöjd.Jag känner mig så lyckligt lottad att ha fått 3 så fina barn.Men jag älskar att vara mamma och vara gravid så man ska aldrig säga aldrig.Neo tjatar om en lillebror och jag försöker förklara för honom att det är inget man själv kan bestämma.Så han är på och det är Sam också för han tror att vi skulle få en kille.Grabbarna här hemma gillar inte att vi tjejer har övertaget =)

 6. mummu

  Saknar er jätte mycket,men har sån influenssa,att jag orkar ingenting,som du såg Satu idag,det bästa är väll att försöka vila så mycket som möjligt.Pussa mina älsklingar jätte mycket ,o säg att mummu älskar dem sååå mycket.Puss o kram rakastan.

 7. Kanjana

  Hej!Du har så fiina och söta barn. Hoppas Nicole trivs på dagis Novalee pratar om Nicole hela tiden och frågar alltid vart är flickan mamma.//Kanjana (Novalees mamma)

 8. Camilla 31 år & 8 barnsmamma

  Hahahaha såå söta.Håller med dig,dom hinner med MASSA saker på en dag..heheHa det så bra Kran..Camilla

stats