Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

♥ BLOGGEN 2 ÅR !!! ♥

WoHoo!
IDAG, mina kära läsare fyller min blogg 2 år!

Den här bloggen betyder otroligt mycket för mig. Så många minnen, så många funderingar och tankar att titta tillbaka till. Jag älskar mina stunder här framför min blogg.
Det är min tid, då jag får ventilera ut saker som jag tänker på, saker som hänt och allt roligt som dessa älskade busungar hittar på.

Denna blogg har växt jätte mycket sen jag började, vilket är jätte roligt.

Jag har också fått många goda vänner via bloggen.
Att ni tar er tid att läsa om hur vi har det, och tar er tid att skicka en liten hälsning värmer i hjärtat.
Det är guldvärt.

Så TACK att ni finns!
 Häng med oss på nya äventyr!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. -Santsu-

  Jee,onnea ihana blogi <3 jatka samaa mallia,niin mukavaa seurata teidän touhuja! Täällä nimittäin aika paljon samanlaista meno!!! Tykkään niin sun maanläheisestä ja rehellisestä tyylistä!! Kiitos kun jaat elämääsi ja tarinoitasi!! Pst… Anteeksi kun en ole kommentoinut piiiitkäään aikaan…. Ollut vaan aika vaikeat ajat 🙁

 2. Emzi - Mamma till Dewin & Wilton & Bebis i magen

  Sv: Det gick bara bra på ultraljudet igår. Det va en livlig krabat där inne! <3Har du fött dina barn du har nu alldeles för tidigt eller?

 3. Kicki

  Det är jätteroligt att följa bloggen! Så roligt att läsa om er vardag. Grattis bloggen! Och till dig som varit så flitig att skriva!

 4. Helena

  Grattis bloggen! :)Tänker fortsätta följa er vardag så länge jag får. Ni känns som vänner, fast man “bara” läser om er vardag. Knepigt detta egentligen. 🙂 Ibland kommer jag på mig med att tänka, t ex om vi städar gamla kläder/saker efter dottern, att det här skulle passa Nicole o Vanessa…och sen måste jag påminna mig själv att hallå…vi känner inte varandra. Haha.. Men måste erkänna att hade jag bott i närheten hade jag med nöje lämnat över urväxta kläder till dina tjejer (och till Erikas Alva). :)Ha det bäst.Kram från SöderhamnEn fråga förresten: får du paket/saker från bloggläsare? Har sett i nån annan blogg att vissa får det av trogna läsare… har ju ej egen blogg så jag vet inte hur sånt funkar.

 5. Alexandra

  Hej hej!! tack ska du ha.Min dotter blir 11 månader den 13/2..Hon var svår o få men efter 5 års kämpande o 1 år med IVF så fick vi henne 🙂

 6. erika

  Hej! ja, tiden går så fort.. tänk snart fyller dina prinsar 2 år :-). Vi kommer nog inte att skaffa fler barn.. främst för att min kropp inte orkar med det. Läkarna rådde mig till att inte skaffa fler när Tor föddes :-). Men man ska väl aldrig säga aldrig ;-). Maken är så nöjd med två vilddjur.. vi har just kommit i kapp nu och hinner umgås med varandra lite mer normalt än annars. Jag har snart haft min blogg i 3 år.. så länge det känns när jag tänker på det. Så kul att kunna skriva av sig och även gå in och läsa på vänners bloggar och få ta del av det vardagliga livet! Kramar

 7. -Santsu-

  Jee,onnea ihana blogi <3 jatka samaa mallia,niin mukavaa seurata teidän touhuja! Täällä nimittäin aika paljon samanlaista meno!!! Tykkään niin sun maanläheisestä ja rehellisestä tyylistä!! Kiitos kun jaat elämääsi ja tarinoitasi!! Pst… Anteeksi kun en ole kommentoinut piiiitkäään aikaan…. Ollut vaan aika vaikeat ajat 🙁

 8. Emzi - Mamma till Dewin & Wilton & Bebis i magen

  Sv: Det gick bara bra på ultraljudet igår. Det va en livlig krabat där inne! <3Har du fött dina barn du har nu alldeles för tidigt eller?

 9. Kicki

  Det är jätteroligt att följa bloggen! Så roligt att läsa om er vardag. Grattis bloggen! Och till dig som varit så flitig att skriva!

 10. Helena

  Grattis bloggen! :)Tänker fortsätta följa er vardag så länge jag får. Ni känns som vänner, fast man “bara” läser om er vardag. Knepigt detta egentligen. 🙂 Ibland kommer jag på mig med att tänka, t ex om vi städar gamla kläder/saker efter dottern, att det här skulle passa Nicole o Vanessa…och sen måste jag påminna mig själv att hallå…vi känner inte varandra. Haha.. Men måste erkänna att hade jag bott i närheten hade jag med nöje lämnat över urväxta kläder till dina tjejer (och till Erikas Alva). :)Ha det bäst.Kram från SöderhamnEn fråga förresten: får du paket/saker från bloggläsare? Har sett i nån annan blogg att vissa får det av trogna läsare… har ju ej egen blogg så jag vet inte hur sånt funkar.

 11. Alexandra

  Hej hej!! tack ska du ha.Min dotter blir 11 månader den 13/2..Hon var svår o få men efter 5 års kämpande o 1 år med IVF så fick vi henne 🙂

 12. erika

  Hej! ja, tiden går så fort.. tänk snart fyller dina prinsar 2 år :-). Vi kommer nog inte att skaffa fler barn.. främst för att min kropp inte orkar med det. Läkarna rådde mig till att inte skaffa fler när Tor föddes :-). Men man ska väl aldrig säga aldrig ;-). Maken är så nöjd med två vilddjur.. vi har just kommit i kapp nu och hinner umgås med varandra lite mer normalt än annars. Jag har snart haft min blogg i 3 år.. så länge det känns när jag tänker på det. Så kul att kunna skriva av sig och även gå in och läsa på vänners bloggar och få ta del av det vardagliga livet! Kramar

stats