Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

♡ Kalas förberedelser

Och så var dagen här då min lilla snuttis fyllde 3 år.
TRE år.
Jag kommer så väl ihåg dagen hon föddes. Hon kom i vecka 36+4.
5 dagar innan julafton.
Jag upplevde hennes förlossning som den jobbigaste av dem alla, varför vet jag egentligen inte. Det gjorde liksom bara mer ont på alla sätt. Jag födde ju tvillingarna i vecka 30+3, så jag skulle få en igångsättning med Olivia i vecka 37+0 dels för att jag hade GBS i urinen och dels för att mina förra förlossningar gick så himla fort. Så när vattnet gick så fick vi bråttom till BB för att få antibiotika.
Sen föddes hon. Våran lilla prinsessa som börjades kallas för Snuttis ganska fort eftersom hon var och är så himla snuttig av sig.

Här var hon ca 2-3 dagar gammal.
pic_50d42217ddf2b34986000c4b
Kunde nästan fläta hennes hår på BB redan.
(Nu förstår ni kanske att lilla Celina skiljer sig något från alla sina syskon, hon var den enda som inte hade hår, hahaha)

Jag kommer ihåg hur orolig jag var att inte hinna komma hem till julafton med Olivia. Hon var lite gul och dom ville ha oss under uppsikt eftersom hon föddes så tidigt. När sköterskorna skulle komma och ta tester 2 dagar innan julafton, dvs när Olivia var 3 dagar så kom dem med glädjande besked. Vi fick åka hem och vi firade våran första jul hemma hos min bror Stefan med familj där Annas familj också var.

gdgf_50dad7769606ee5a72d58d89
Olivia 5 dagar gammal, med Annas mamma Eva.

dsc05879_50db2af0ddf2b32d02005dbe

Nu har det gått 3 år och våran lilla snuttis har blivit en stor och klok (och framförallt en väääldigt pratig) flicka.
Jag är så stolt över henne och jag älskar min lilla Godispåse med hela mitt hjärta.

Dagen innan 3-årsdagen fick hon hjälpa mig med att dekorera tårtorna.
tårta
– Jordgubbar, marshmellows och Noblesse.
Resten av familjen sov på soffan och jag fick knappt en syl i vädret så som hon pratade. Jag borde spela in det nån gång… Hon har så mycket att berätta och fråga. Men hon bryr sig inte om att vänta på svaret, för det svarar hon på själv innan jag hinner säga något. Ibland försökte jag få henne att gå till vardagsrummet så jag fick göra allt snabbt och bli klar, så jag sa väl några gånger: “Olivia, jag tror att pappa ville prata med dig” och så klampade hon iväg och kom tillbaka efter 10 sekunder.

På morgonen väckte vi våran nyblivna 3-åring med sång och tårta på sängen.
Hon som alltid klampar in till vårt rum på natten sov hela natten i sitt eget rum.

DSC00018 (2)DSC00020
Paketerna väntade på henne…

DSC00013
När paketen var öppnade så blev det lite fix inför kalaset. Vanessa hjälpte till att blåsa upp ballonger…

DSC00053
Kevin hjälpte oss till… med tårtan.

DSC00058 DSC00057 DSC00056 DSC00055
Ser ni vilka hål han gjort på den?
Vi har en tradition här att födelsedagsbarnet får tårta även till frukost. 😀

Beställde lite kalas prylar från Jollyroom.

DSC00059
Frostmuggar, Jabadabadoo dukar, söta sugrör och popcorn boxar.
Färgtemat på kalaset var vit, rosa och silver.

Ganska dålig bild, men på ballongerna hade jag klistrar små klistermärken där det sår Olivia 3 år på.
Lite kalas detaljer sådär.
Olivia3

Fortsättningen på kalaset kommer strax 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats