My Baby Dolls

♡ Girls x-mas outfit ❄

När jag och Natali var på vårat lilla shoppingtur så höll vi på med att sätta ihop lite jul outfits för barnen.
Jag velade lite fram och tillbaka med färger. Ska man ta det klassiska röda, en färg som det skriker jul om.
Eller ska man ta något som är mer ”diskret”, som grått & vitt med inslag av guld/silver.

Röd är julen färg för mig, jag ville känna att det var en julig outfit till barnen.
Kruxet är bara att väljer man en röd julig klänning så är det inte många dagar på året den kommer att användas. Bara runt jul.
Trust me. Samtidigt så ville jag ändå ha ett inslag av rött i deras kläder, utan att spendera alldeles för mycket pengar på en outfit som ska hålla en dag. Jag tyckte att vi fick till en bra outfit.

jul outfit

Jag ville att alla tjejernas ska matcha till jul. Det blir vita strumpbyxor, de stora tjejerna ska ha t-shirten med guldhjärtat på och Olivia ska få ha den med text och stjärna. Röd kjol till. ♡
Så nu presenterar den röda kjolen julen, men resten av plaggen kan dom ju ha närsom.

Såklart ska Celina matcha sina systrar 🙂

Celina x-mas

Spetsen på hennes body matchar med spetsen på flickornas kjolar 😉

Och så ska dom nog ha en röd diadem/ rosett i håret.

Voilá.

Nu ska jag vara på jakt efter mina 3 prinsars julplagg.

Har ni barnens julkläder redo?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Jättefint! Här hemma blev det ny klänning till älsta dottern. Hon valde lila. Blir toppen med vita eller silvriga strumpbyxor till. Mellantjejen har fått en svart sammetsklänning som vi kör röda strumpbyxor och hårband till. Har även en annan blåglittrig klänning ärvd av storasyster som reserv. Minstingen har en röd superjulig klänning som alla tjejerna haft som små men som ser ny ut. 🙂

  Måste tipsa om icas kläder! Just nu har de ett sett med vit body och svart tyll-kjol med guldprickar. På bodyn i guld står det twinkle, twinkle little star. Köpte till min minsta och det är ursött! 🙂

 2. Malin

  Så fint. Jag kör också på röd kjol och vit tröja till dottern. Letar skjortor till sönerna, de ska ju vara fina både till skolavslutningen och dagarna kring jul.

 3. 8 barnsmamman

  Va härliga kläder! Hos oss blir det inte så mycket nytt i år men jag har inventerat våra garderober så alla kommer nog att få vara julfina. Nu har jag inga småflickor längre men jag njuter fortfarande av att gå runt i butikerna och titta på allt sött till små tjejer.

stats