Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

☆ Delar ut 3 Julklappar! ☆

lego city flygplanHej!
Jag slänger iväg en superbra tävling till er!
I samarbete med LEGO har jag fått äran att lotta ut hela TRE st Lego City Flygplatser till er (på bilden)

Allt ni behöver göra för att delta i tävlingen är att kommentera här nedan med en motivering till varför ni vill vinna detta 🙂

Det blir en snabb tävling detta, jag ska dra vinnare redan ikväll (söndag 18/12) så att vinnarna hinner få hem sina vinster redan innan julafton!

// Glöm inte att kika in ikväll vid 21- tiden så jag hinner få era adresser och skicka de vidare till Lego. //

Kram och Lycka till!
//Satu & My Baby Dolls

Nu ska vi göra oss iordning för att gå ner till ishallen och titta på våran alldeles egna isprinsessa Emma som har julshow!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  Jag har en gosse som få, han lever sitt liv i en egen värld. Där finns utrymme för vissa saker som får tillhöra hans liv. Och lego är för han en viktig grej. Det ger näring till hans dag så ett flygplan att fylla fantasin skulle göra hans dag!🖒

 2. Sanna

  Nu har du kanske redan dragit vinnare, men om inte så är jag väldigt gärna med och tävlar. Detta låter ju verkligen som en toppen vinst och något som helt klart skulle uppskattas utav min lillebror. Han älskar att bygga med lego, och att få en sådan här fantastiskt julklapp hade gjort honom riktigt glad.

  Kram Sanna

 3. Jenniie

  Åh va kul med en tävling 🙂
  Jag vill vinna legot som överraskning åt min härliga o goa systerson Gustav.
  Jag vet att han hade blivit jätteglad och det hade jag oxå blivit…. 🙂

 4. Mamma till Anton Karhu.

  Vet inte om mitt förra kommentar kom fram men jag skulle så gärna vilja vinna detta till min son som jag är ensamstående till! I år har vi inte mycket över för julklappar, vi prioriterar att äta gott och mysa. Tänk att få se hans ansikte när han öppnar denna!

 5. Victoria

  Jag vill ha dem för min buffert räcker inte åt lego till alla mina 6 barn. Detta hade förgyllt min jul samt barnens!

 6. Monika

  Hej vore underbart o få ge detta lego paket till mitt älskade barnbarn . Vi har inte träffats så ofta som jag velat , på grund av sjukdom o att jag varit med om en svår trafik olycka för en tid sen o det står bara lego på hans önske lista . Tack för att du delar med dig av dit liv

 7. Lotta

  Tänk att få ge detta till en liten kille, som på lego har dille. Bygger redan själv efter skiss, oftast inte en enda miss. Trots att Frank bara är 4 år, hoppas jag att han detta får. Det skulle både mormor o Frank gilla, sitta hela lovet o med lego pilla. Vilken lycka det vore, för Frank det store.

 8. Elin

  Har 4 barn och 7-åriga sonen älskar lego och att följa ritningar till byggena. Det skulle vara underbart att få överraska honom med ett sånt här fint legoset!!

 9. Jessica Lindén

  Med lite hopp, kanske de blir vår julklapps topp.
  Med lego till mina små killar, kan vi leka och bygga som hela familjen gillar.
  En fin legolåda till dom vore kul,
  För lektid med familjen är det bästa med jul.

 10. Lotta

  Tänk att få ge detta till en liten kille, dom på lego har dille. Bygger redan själv efter skiss, oftascinte en enda miss. Trots att Frank bara är 4 år, hoppas jag att han detta får. Det skulle både mormor o Frank gilla, sitta hela lovet o med lego pilla. Vilken lycka det vore, gör Frank det store.

 11. Caroline

  Ååh har två små pojkar som älskar lego!! Vinner aldrig men hoppas på tur denna gång! De skulle bli så glada 🙂

 12. Johanna

  Åh min son skulle ju ääälska detta! Han älskar lego, bilar och flygplan. Det skulle ju inte kunna bli bättre. Han förtjänar absolut detta tycker jag, som lillebror blir det mest ärva och få leka med det som blir över. 🙂

 13. Catrin

  Min 4-åring e ofta i sin egen legovärld på dagarna då bröderna är på skolan… flygplan e en favorit, kanske för att hans stora idol morbror äger å kör ett flygplan. Den där legosatsen har vi inte å skulle vara superkul om han å bröderna fick den.

 14. Emma Ygland

  Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna lego till mina tjejer, 5 och 6 år. De älskar lego och skulle bli en perfekt extra julklapp .det här året som har varit väldigt tufft för oss med mycket tråkiga sjukdomar.

 15. Kristel

  Jag kommentera i sista sekund och håller tummarna för att de kanske kan vara min tur att vinna! Jag har en legotokig, fordonsgalen & underbar trotsig 4 åring här hemma dom skulle bli överlycklig över detta paket till jul. En julklapp han skulle komma ihåg många år framöver, Dessutom kanske mamma kan få göra sig iordning ifred på julaftons morgon mesans han pysslar med detta. Haha 🙂

 16. Emma Ygland

  Hej! Jag skulle verkligen vilja vinna lego till mina tjejer, 5 och 6 år. De älskar lego och skulle bli en perfekt extra julklapp det här året som har varit väldigt tufft för oss med mycket tråkiga sjukdomar.

 17. Malin

  Detta skulle jag väldigt gärna vilja ge min 4 åriga dotter i julklapp. Hon älskar allt vad lego heter och önskar sig sitt första “smålego” i julklapp.

 18. Jannicke-Mamma Till 3

  Jag önskar vinna detta fina lego till min son Mio då han inte har något lego ännu och han tittar avundsjukt på storasyster när hon bygger med sitt lego. Detta fina lego skulle jag mer än gärna vilja lägga under granen till min son och vilken fröjd för öga det hade varit att få se hans glädje när han öppnar det på julaftonsmorgon. Om jag vann hade jag blivit så lycklig för min sons skull.

 19. Suzanne Lindell

  Hoppas på att vinna det här till mitt barnbarn som älskar lego och som förlorade sin storebror för ett år sen 🙂

 20. Anna

  Önskar vinna till min son Charlie som snart fyller 4år. Min man har precis blivit av med jobbet med kort varsel och jag är föräldraledig så det blir inte många julklappar till barnen i år. Charlie tror verkligen på tomten så det hade varit helt magiskt att få lov att se glädjen i hans ögon när det ligger paket under granen på julaftonsmorgon.

 21. Marianne Stenvi

  Har en son som precis upptäckt hur kul det är med lego. Men då ekonomin inte är den bästa och syskonen är många så kan vi tyvärr ej köpa det till honom. Så hoppas på turen! God jul!

 22. Therese

  Åh vilken underbar tävling! Min som på fem år skulle bli överlycklig om han fick detta i julklapp. Nåt som stått högt på önskelistan men då det är dyrt och syskon och kusiner oxå ska få julklappar så fick lego tyvärr stå åt sidan. Håller tummarna hårt!!!

 23. Emelie B

  Jag skulle ge legot till min äldsta son, efter en vecka med vattkoppor kom magsjukan som på beställning så nu isolerar vi oss ytterligare några dagar framöver, hade varit superkul att överraska med lego 🙂

 24. Ulrika

  Skulle gärna vinna detta till min son som just nu älskar lego mest av allt:) har än så länge aldrig vunnit något men jag håller både tummar och tår att det nu äntligen ska vara vår tur:)

 25. Martina

  Skulle vara roligt att överraska mina två grabbar på 7 och 4 år med detta då de gemensamt kan bygga ihop det. Lego är ett otroligt stort intresse för båda.

 26. Mia

  Vill vinna till sonen som växt ifrån duplo lego och nu intressera sig för mer smålego.
  Skulle bli en fin klapp till en sonen på 3 år!
  Tack för er bra blogg Satu! Läst varje dag i flera år. 😀

 27. Güler Orhan

  Min tonåring älskar fortfarande att leka med Lego han fyllde år för en vecka sedan och detta skulle vara bra som efter present till honom. Jag har även en son och dotter som fyller år i jan och i feb nästa år. Det är dyrt med barn som fyller år närmare jul och efter jul.

 28. Li - snart 6-barnsmamma

  Vill hemskt gärna vinna en sådan till min äldsta son. 🙂 Passar precis hans stil och min plånbok. 😉 Håller alla tummar och tår på att jag en vinst nångång får! 😛

 29. Hanna.Remmo.Rosenqvist

  Min dotter älskar lego och flygplan så hur skoj vore inte de att få detta legoflygplan i julklapp 😆 håller tummarna 👍👍

 30. Elisabeth

  Jag hoppas min tjej vinner. Flickor behöver uppmuntras att leka med leksaker som stimulerar logiskt tänkande, konstruktion och att följa en bygg instruktion precis lika mycket som pojkar. Lego är väldigt fina och pedagogiska leksaker som stimulerar till så många olika lekar. Dessutom tidlöst och hållbart. Håller tummarna. Kram!

 31. Anneli

  Hej hej!
  Önskar detta till min son. Han har gått igenom två höftoperationer och förtjänar lite tur i livet nu! En kämpe är han och sååå värd detta. Ha en underbar jul! Kram

 32. Therese

  Min motivering är kanske inte så mycket att komma med. Jag är bara en helt vanlig legoälskande mormor som önskar vinna detta till mina underbara barnbarn så vi kan få många härliga byggstunder tillsammans.
  Önskar eran fina familj en riktigt GOD JUL 🙂

 33. Elin

  Hej. skulle verkligen vinna detta lego till mina killar på 6 och 9 år. Ensamstående mamma varannan vecka och hos deras pappa har de fri tillgång till leksaker o kommer få massa julklappar medans jag får spara o vända på varenda krona för att kunna köpa något lutet. Båda killarna älskar lego. God jul

 34. Lisa Jenebring

  Jag önskar vinna detta till min son som fyller 5 år dagen innan julafton. Det är svårt att göra dagen extra speciell då den ligger så nära jul. Med en extra present som han verkligen skulle ÄLSKA kan jag tänka mig att han skulle känna att hans födelsedag skulle bli extra speciell och bara bara hans ❤

 35. Hjärtebarnsmamman ♥

  Denna flygplats så himla fin
  önskar jag att den var min
  säger Kevin 4 år
  medan mamman håller tummar & tår
  För till barnen vill vi ge en fin jul
  med Legobygge som är så kul
  Då det gångna året varit svårt
  och på både vuxna och barn tagit hårt
  Så med dessa rader små
  hoppas vi att en fin vinst få 🙂 <3

 36. Christina Nieminen

  Åh sonen skulle älska detta! Bygga med lego är något som han och hans pappa älskar att göra tillsammans! Det är så härligt att se hur roligt dom har speciellt när jag som gravid och extremt illamående inte alls har samma ork som annars

 37. Victoria

  Hej! Vilken rolig tävling ☺️ Min älskade pojk på 6 år har precis funnit intresset för att bygga lego. Blev så glad när jag såg att det just var lego tävlingen handlade om!! Vi sitter med de vi har varje kväll & bygger och myser med olika byggen och fantasivärldar, nu för tiden även med julmust och pepparkakor. Hade varit så himla roligt att överraska honom med helt nytt lego och dessutom flygplan! Ler när jag tänker på det, kan riktigt se hans rektion och min stolthet när jag ger det till honom. Hoppas! 😊 Önskar dig och din familj en fin kväll, en god jul och gott nytt år.

 38. Sess

  Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag har turen att vinna detta Lego-set !!!
  Jag skulle då ge det till
  Camilla Andersson i kommentarerna ovan
  så hon kan ge det till sin son 🙂

 39. Ida

  Åh skulle vara en perfekt julklapp till min 7-åriga son som älskar Lego! Något av det bästa som förälder är ju att se barnens ögon tindra av förväntan och glädje, något jag är säker på att jag skulle få uppleva om det där paketet låg under granen på julafton ❤️

 40. Sandra w

  Hade varit en fin julklapp till mina gossar på 5 & 3, som nyligen har lärt sig bygga lego och därför inte har så mycket av det ännu.

 41. Maria

  Åh, detta skulle våra två barn bli överlyckliga för – de älskar flygplan och att leka med lego! Håller tummarna för en fantastisk julklapp!

 42. Jenny

  Jag skulle vilja vinna detta legot till min son som önskar sig ett flygplan av tomten. Han gillar verkligen lego. Tänk att få se lyckan i hans ögon när han öppnar paketet😍

 43. Ida

  Oj detta vill vi vinna! Lego är så dyrt att köpa, iaf här i Finland, så det blir sällan att vi lägger våra pengar på just lego. Hoppashoppas!

 44. Fredrica schultzberg Jockisch

  Min som har önskat sig lego några år nu men vi har inte kunnat köpa pga av att vi varit rädda för risken att någon av hans småsyskon ska få tag på någon bit då de delar rum. Men vi har äntligen lyckats få tag i en större lägenhet så han kan få sitt egna rum och då hade ju inte ett sådant fint legopaket varit fel. Lyckan hade varit totalt efter all denna längtan från hans sida 😊👍

 45. Rebecca

  Åh min pojke på 3 älskar flygplan och egentligen allt som har med fordon att göra. Han gillar brosans lego, men har inget eget än sålänge. Han hade älskat att kunna få ett eget lego som vi kan sitta o bygga med tillsammans vid bordet 😍 håller tummarna på vinst.

 46. Evelina P

  Molly 1 månad önskar vinna legot till sina bröder på 6 och 4 år som gillar att bygga med lego. Storebröderna är redan stora idoler för lillasyster, de har alltid tid för henne och kramar och pussar på henne. De är även behjälpliga med att hämta saker som mamman behöver. Vi har flyttat i år så det hade varit kul att ge dem något för att de vågat ta plats i skolan och förskolan och fått nya kompisar!

 47. Anna-Carin

  Detta skulle vara den perfekta julklappen till min son . Att ha å ta fram när de kalla vinter dagarna kommer ( vi brukar alltid ha några dagar med -40 grader ) Hoppas på tur här uppe i norr ☺

 48. Ida, en 18-årig tjej

  Oh jag har alltid älskat Lego! Lekte hur mycket som helst med det när jag var liten och önskade mig alltid i julklapp. Men nu har jag blivit lite äldre och det är kanske inte så passande med Lego längre haha. Så jag tänkte då, tänk va kul om jag hade vunnit detta och fått hem lite Lego som jag kunde bygga ihop, precis som när jag va liten. Så kul det hade varit att få uppleva det igen under julen!
  Kram <3

 49. Maria Vallin

  Åh,mina barn skulle bli överlyckliga att få detta i julklapp,med 7 barn i familjen och en hemmamamma är inte ekonomin den bästa.. Mina barn bygger nästan dagligen med lego,men så här stora dyra paket har vi inte råd att köpa till dem.

 50. Jessica

  Jag skulle vilja vinna detta till min son Robin, och motiveringen är att jag inte skulle ha råd att köpa det själv åt honom, så hoppas att jag kanske kan vinna det åt honom istället 😊

 51. Natti

  Åh denna vill jag ha till mina kusiner!
  Deras föräldrar har nyss skiljt sig, deras pappa förlorade i samma veva sitt jobb och i och med att mamman fick lägenheten i separationen är han inneboende hos sin bror just nu med barnen. (Två pojkar, 3 och 7 år).
  Jag tycker så synd om barnen och vill ge de allt men som den fattiga studenten jag är så kan jag inte riktigt.
  Deras pappa är på jakt efter ett nytt jobb och har inte ens haft råd att köpa julklappar till barnen. De skulle bli så glada över att få denna då de älskar lego och det typ är den enda leksaken som båda samsas om och leker med i lugn och ro.

  Skulle bli så glad om jag vann, för att de iallafall ska få en fin jul trots allt annat kaos runtomkring.

 52. Marie Veglitter

  Jag skulle vilja vinna detta gemensamt till några av våra barn. Haft en sjukt svår o tuff 8:e graviditet så önskar barnen en go stund o bygga ihop m deras pappa o världens goaste make. Han o barnen har varit helt underbara som verkligen ställt/ställer upp på mig denna graviditet o med sådan förståelse förstående.
  Dom kan bygga o jag kan få vila m gott samvete.

 53. Mattias

  Tänk att få överraska mina barn och fru med en resa i legos värld! Dom hade älskat det! Det vore så kul att se familjens ögon tindra och kreativiteten flöda!

 54. Marie

  Åh min son skulle bli sååå glad! Det enda som står på hans önskelista till tomten är en kikare(?!?) och jättemycket smålego. Det var otroligt viktigt att det skulle stå jättemycket innan på önskelistan 😂😂😂

 55. Sandra Andersson

  Åh!! Vilken lycka att få överraska min son och dotter med detta!! Det bästa med julen är ju att få se barnens glädje och dela den med dem <3 Och lego är ju perfekt att mysa pyssla med tillsammans med barnen! god jul till dig och din familj Satu 🙂 kram Sandra

 56. Veronicka

  Att få chansen och vinna detta till min älskade systerson hade varit fantastiskt 😀 Då han är mosters ögonsten så gör jag allt för han. Lego intresset är väldigt högt och en av dem sakerna han alltid titta på när vi är i leksaksaffären. Ett flygplan så hade han tjutit av lycka. Hoppas jag har turen med mig och få chansen att göra honom lycklig då min vattenpump till huset gick sönder idag så blev det en oväntad utgift 😞 Massa jul kramar till er
  Har följt din blogg sedan D och J var bebisar 🙂

 57. Zandra - Mamma till Milo & Milton

  Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla, till mina 2 lego-tokiga söner! <3 🙂 Båda 2 älskar att bygga, men då det kostar en del, har dem tyvärr inte så många bitar :/ Så kan inget annat än att hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 🙂

 58. Anette Wahlgren

  Skulle vara fantastiskt att få ge en julklapp till ett julfirande som anordnas för barnfamiljer som inte har någon att fira med och heller inte har råd med julklappar. Ett mycket fint initiativ av en vän till mig. Tack för en trevlig blogg!

 59. Carolina Åhsberg

  Efter ett tungt år vi nu alla längtan efter en resa får.
  En resa kommer dock att dröja ett tag, därför hoppas vi nu på lego flygplats som familjen kan bygga i lag.
  Då kan vi fortsätta drömmen om resan vår – tills vi en mer passande tidpunkt i livet når. <3

 60. Susanna Wall

  Jag läste nu igen lite vad ni andra skrivit och jag inser att jag ej är värdig vinnare
  För visst har det varit tufft år för mig med arbetslöshet, sjukdomar depressioner operationer och nu skilsmässa men jämfört med andra så har jag så mycket bättre.
  Jag vill härmed avstå min chans att vinna och gläder mig åt att någon annan får må lite bättre

  God jul alla fina satu älskande läsare

  Och god jul till dig satu och din fina familj

  ❤️❤️❤️

 61. Carolina Åhsberg

  Efter ett tungt år vi nu alla längtan efter en resa får. En resa kommer dock att dröja ett tag, därför hoppas vi nu på lego som familjen kan bygga i lag. Då kan vi fortsätta drömmen om resan vår – tills vi en mer passande tidpunkt i livet når.

 62. Susanna Wall

  Jag vill skänka legot till mitt kusinbarn Hampus 7 år gammal
  Min egen dotter är bara 1,5 och skulle nog inte uppskatta sånt ännu

 63. Cecilia

  Förutom julstrumpans lilla innehåll på morgonen har vi ingen julklapp till vår kille på julafton. Han kommer få något av morföräldrarna och sin morbror med familj, men en extra, riktigt lyxig, julklapp skulle göra stor skillnad när tomten kommer! Han älskar fordon och tycker om att mecka, pilla och fixa så han skulle bli sååå glad för Lego Citys Flygplats och den skulle passa honom alldeles, alldeles perfekt!

 64. Sara

  Hej.
  Har två tjejer på 3 och 4 år som älskar att bygga med lego, Nu tar dom mest storebrors lego och det är inte poppis här hemma. Så dom skulle bli suuperglad 🙂

 65. Sara

  Hej.
  Har två tjejer på 3 och 4 år som älskar att bygga med lego, Nu tar dom mest storebrors lego och det är inte poppis här hemma. Så dom skulle bli suuperglad 😀

 66. Maria

  Hej vill gärna vinna detta lego, och ge bort till min sambos syskon barn som alla fem nu ligger i vinterkräksjukan. Vi hoppas alla de blir friska till jul. Alla fem killarna älskar lego.
  Ha en riktig god jul och gott nytt år/ Maria

 67. Ingrid

  Detta Lego skulle användas av många,
  som så ofta har dagar så långa!

  Hade varit helt fantastiskt kul att kunna låta barnen på min förskola få leka med detta fina lego!
  Det hade blivit till glädje för hela 24 barn mellan 3-5 år!

 68. Anette

  Åh detta skulle vara en perfekt present till min sexåring som lärde sig läsa i förrgår. Vi brukar ha lego som belöning när man lärt sig något stort. Tex läsa/cykla/simma osv 😊
  Julklapparna är köpta och budgeten tight så att vinna det där flygplanet skulle vara helt perfekt.

 69. Marre

  Det vore en jättebra julklapp och present till min lillfis som fyller 3 år 3 veckor efter julafton. Han är galen i allt som har med flygplan att göra just nu.

 70. Em

  Hej!
  Jag skulle köpa ett lego till min kusins barn till julklapp, men den var helt slut. Hade gärna vunnit detta till honom då han älskar fordon!
  Nu håller jag tummarna !
  Kram

 71. Camilla Andersson

  Önskar av hela mitt hjärta att få vinna det här till vår lille son ! Det här året har vart ett väldigt svårt år för mig o familjen. Med en dotter som vart sjuk o mått dåligt (vill inte skriva ut då det här är känsligt för oss) men året har iaf fört med sig många tårar, kämpighet o ingen vet vart detta skulle sluta… O vår lilla kille har verkligen kommit i kläm, o mamma o pappa har haft tankarna på annat håll, så sonen på 5 år gammal har bara funnits där o åkt med oss som i en väska. O tack o lov att förskolan har funnits där för oss då han har fått vara där mer än vad vi velat annars. O vår ekonomi har o pendlar massor ännu, o att förstöra julen är det sista vi vill göra !! Så jag vill med hela mitt hjärta önska denna julklapp till vår 5 åriga pojke som verkligen förtjänar det här, för att han har vart så duktig, så godhjärtad o så tapper, o att han fastän han är så liten förstår situationen av det hela. O hur mycket kärlek han visar för sin familj! Verkligen en genomsnäll liten kille som vi vill göra lycklig nu! <3

  Håller alla tummar o tår Satu med familj <3

  ** Läser din blogg dagligen <3 **

 72. Malin

  Jag vill verkligen vinna till min son. Jag har inte varit den mamman jag brukar vara den senaste tiden, men nu börjar de ordna upp sig. jag skulle vilja ta en dag bara han o jag, sitta o bygga o leka i flera timmar utan en lillasyster på 20 månader som gärna “hjälper” till 😉

  1. Anna-Carin

   Detta skulle vara den perfekta julklappen till min son . Att ha å ta fram när de kalla vinter dagarna kommer ( vi brukar alltid ha några dagar med -40 grader ) Hoppas på tur här uppe i norr ☺

 73. Nathalie Barnell

  Då vi förlorade våran bästa vän. Våran taxtik för 3 veckorsedan efter ett kejsarsnitt. Julen skulle vara fylld med mys och kärlek. Lämnade en familj i stor sorg och chock. Att både mor och valp gickbort skulle vi aldrig tro. Därför tror jag en av mina pojkar hade blivit så glad över en sån fin julklapp.

 74. Sara jönsson

  Min son kommer att få en endast julklapp detta året pågrund av att vi har så dålig ekonomi just nu så om han skulle få lego skulle han bli överlycklig då han älskar lego

 75. Stina Holmlund

  Min son skulle älska att få detta i julklapp eftersom att han har blivit som besatt av flygplan, han verkligen älskar allt som har med flygplan att göra, så att vinna detta skulle verkligen göra honom överlycklig!

 76. Inga

  Ah detta paket hade varit perfekt att ha till våra barnbarn som en gemensam klapp när dom hälsar på mormor och morfar! Båda 4 åringen och 7 åringen älskar lego och så älskar dom att flyga flygplan❤ Tack

 77. Aina Persson

  Jag vill jättegärna vinna ett Lego City flygplatsen, att ge i julklapp till min legotokiga 6 åring. Han bygger Lego i olika former och färger varje dag. Och har haft väldigt bra argument till att få öppna fler luckor än en om dan, på sin Legokalender.
  Han skulle bli toppenglad på julafton över ett sånt paket =)

 78. Sofie

  Jag skulle jättegärna vilja vinna detta till min son. Han älskar allt som har med lego att göra. I år önskar han sig enbart lego city så den hade passat helt perfekt till honom.

 79. Victoria

  Åh skulle vilja vinna detta till min mans brorson, vars pappa är sjuk och spenderat större delen av hösten utomlands för behandling. Hans pappa kommer hem vid jul men pga infektionsrisk får de inte träffa någon av oss i familjen. Tänk att få ge honom den här så han kan få bygga med sin pappa över jul trots att de inte kan fira med resten av familjen 💕

 80. Jessica Öberg

  Min son vill gärna vinna detta då det enda han gör är att leka med lego och gubbar och ställer upp hela köksbordet med prylar. Det vore en fantastisk julklapp😃Han har inget flygplan…håller tummarna!

 81. Maria Joensuu

  Hej! Läser din blogg med stor behållning.
  Min motivering till att jag önskar detta lego är att med åtta barn hemma är ekonomin inte alltid den bästa så här innan jul. Jag studerar till förskollärare så har bara CSN som inkomst. Igår blev dessutom familjens lilla hund plötsligt dålig så vi fick åka akut till blå stjärnan där han hamnade på intensivvårdsavdelning svävande mellan liv och död. Han har troligtvis fått i sig något ute och blivit förgiftad. Eftersom vi kom in i tid till veterinären lyckades de rädda honom men tyvärr kostade de oss, trots försäkring nästan 6000:-. Att få ge mina legotokiga söner på 5 & 7 år detta hade vart så kul.

  Kram

 82. Sandra

  Jag lnskar vinna flygplatsen till min sjuåriga dotter och tioåriga son.
  Vi har under året skiljt oss och jag skulle vilja muntra upp dem under den här första annorlunda julen.

 83. Irene

  Mina pojkar älskar lego 10,7,6 år gamla:) dom bygger och leker jätte fint,detta hade kompletterat deras uppbyggda stad och hade gjort deras jul☺️ Hoppas på vinst för att glädja 3 fina killar

 84. Sofia

  Å det står högst upp på Alex & Williams lista men ja har nog inte råd att köpa det i år! Tvättmaskin är trasig Likaså torktumlarn så får prioritera de sakerna och köpa billigare julklappar!

  Men vet 2 som skulle gråta av lycka om de fick ett gemensamt till julen ✊🏻❤️

 85. Jessica

  Underbara lego! Sonens största och enda intresse. Jag har inte råd att ge honom det han verkligen önskar sig med 4 andra barn som också vill ha fina klappar så för att göra min son lyckligast i världen på julafton hoppas jag vi vinner!

 86. Malin

  Detta skulle passa min dotter perfekt då hon Lego bygger dagligen i imperfekt 🙂 Lego hon älskar och det är något som får mig att lysa upp och le, men ändå bli lite sne – Dessa bitar ligga överallt och “skräpa” men ändå är man där sen och ska peta!

 87. Malin Fors

  Åh vilken trevlig tävling minsann,
  den önskar jag såklart att jag vann!
  En flygplats i lego verkar kul,
  hade passat perfekt nu till jul!
  Om jag vinner ska jag ge den till en kille,
  som egentligen till Legoland ville.
  Det kanske vi tar ett annat år
  o han kan få flygplatsen som plåster på sina sår! 😊

  Tack för en mysig blogg att följa! God jul till dig och din familj! 🎅🏽🌲🌟

 88. Anna Frieberg

  Min son på 6 år (och hans pappa för den delen, haha) är tokiga i Lego. De bygger små städer och världar. Det hade varit jätteroligt att överraska dem med detta set på julafton! En flygplats har dem inte i sin lilla stad.

  Vill passa på att önska er God Jul 🎅🏻

 89. Gordana Stankovic

  Min son berättade idag att han vill ha lego och vi är redan klara med julklapparna, men insåg nu i efterhand att jag borde ha köpt lego istället. Så skulle vara kul att få det utan att behöva ge mig ut och handla ännu mer.

 90. Isabel

  Åh, en perfekt julklapp till syskonbarnet. Vi har en stor familj så det blir väldigt dyrt och tidskrävande med alla julklappar. Att få en fixad skulle vara toppen.

 91. Sari

  Hej Läser din blogg som jag tycker är full med fina bilder och berättelser om din härliga familj! Önskar vinna till min 8-åriga son! Hauskaa Joulua teille!

 92. Carolina Ljung

  Klart vi vill vinna detta!! Alla 7 barnen skulle kunna leka tillsammans!!Helst hade vi suttit på ett flygplan tillsammans på väg till något varmare ställe,men med det här så kan dom iaf leka det!!!😊Vi bara älskar lego,kul att kunna sitta tillsammans och bygga och prata och diskutera samtidigt! Hoppas på tur denna gång😍

 93. Camilla Dahlström

  Detta är något som sonen spanat på inför Julen, dock fick det bli lite ner praktiska klappar detta år.
  Hoppas på tur så kanske han ändå kan få denna klapp!

 94. Johanna

  Jag skulle vilja vinna detta till mina döttrar. För det första så skulle jag vilja ge dem denna fantastiska present så att de har något att göra tillsammans, så att de kan leka ihop och samarbeta. De har nämligen svårt att göra det och det skulle vara så mysigt om de fick dela på detta.
  För det andra så har vi mest “tjejsaker” hemma. Allt är rosa och bara Lego friends, så det skulle vara jättekul för dem att leka med något som inte är “frisörsalong” eller “djuraffär” 🙂 Jag hoppas att jag kan få överraska dem med detta 🙂

 95. Susanne Sjöberg

  Detta hade varit ett perfekt paket att ge bort till ett Lego tokigt barn, och många sådana barn känner man. Mina egna samt barnens kusin och vänner är helt tokiga i detta.

 96. Sophie Jansson

  Detta skulle jag vilja vinna till mina tjejer! De gillar att bygga med lego båda två! God Jul till dig och din familj från Småland

 97. Madelene Karlsson

  Jag skulle vilja vinna ett set till min 4,5 årige legotokige son Alex! I februari ska han ut och flyga för första gången och efter en uppslitande höst där jag och hans pappa separerat är han värd allt extra!

 98. Ulrica

  Hade varit guld värt att vinna detta till min prins. Han är 8 år. Firar i år julen hos min fd man. Prinsen är alltid glad och hjälpsam. Månar om sina syskon. Särskilt den lilla. Hjälper på med kläder och håller hennes hand när vi går till bussen. Min lilla stora prins! ❤❤❤

 99. Jennifer

  Jag skulle gärna vilja vinna detta åt min mans syskonbarn som älskar allt som har med lego att göra, detta skulle verkligen uppskattas mer än väl <3

 100. Maria schönbeck

  Hej satu! Tack för en fin blogg.
  Det här är något jag verkligen skulle vilja ge till min helt lego tokiga son. Han älskar alla fordon och flygplan ligger han väldigt nära hjärtat. Han skulle bli helt överlycklig och de skulle göra mig så glad om han fick öppna ett sånt här fint paket på julaftons morgon. Barns lycka är den finaste lyckan som du vet !
  Fortsätt med det du gör, du är en sann inspiration! ❤

 101. Monika Eriksson

  Om jag vinnar skulle jag bli lika glad som min son! Vi älskar att bygga ihop och få egentid tillsammans!
  God Jul till hela er familj!

 102. Theresia

  Åh! Jag älskar lego city och barnen med! I år har vi dock inte köpt något lego alls. Skulle önska detta till sonen o hans kusin att bygga o leka med på jullovet. Denna termin i skolan har varit tuff för båda pojkarna (av olika anledningar och utredningar) och de behöver koppla bort skola o krav och bara vara barn o leka kreativt utan dator o tv-spel. Lego är perfekt för lediga lata dagar inomhus.

 103. Mia

  Va kul med en tävling vi är gärna med och tävlar.
  Våra barn älskar lego, de bygger river och bygger igen. Precis så gjorde jag när jag var liten och jag älskar att se mina barn ögon som fullständigt glittrar när vi tar fram lego. Därför vill jag vinna så att jag kan få se fler och större byggen och glada barn.

  Önskar er en fantastisk 4:e advent

 104. Sara

  Jag skulle gärna vilja vinna detta till en liten pojke som våra vänner är avlastningsfamilj åt, han är sex år och mamman är ensamstående och förståndshandikappad och är därav på en femårings nivå utvecklingsmässigt.. den jul och trygghet som han har är den han har hos avlastningsfamiljen. De har själva flera barn precis som oss så man kan inte köpa hur mycket som helst även om man vill ge honom så mycket man kan, så detta hade varit underbart att få ge honom nu till jul som klapp ifrån tomten ❤️

 105. Maria

  Min 8-åring började gilla Lego för först ett år sedan. Nu önskar hon sig Legofriends ridskola i julklapp. Det hade varit roligt att få komplettera Legofriends med en flygplats och att få fortsätta uppmuntra legobyggandet!
  Tack för en jättehärlig blogg 🙂
  Jag har aldrig kommenterat innan.

 106. Ruki

  Min son ska fylla 2 år och han har nyligen börjat leka med lego. Han kan sitta i säkert en halvtimme (lång tid för att vara i hans ålder) och leka och bygga ihop med all lego han äger. Dock känner vi att han behöver några fler bitar än vad han äger nu 🙂
  Så detta skulle bli en så fin och rolig present som han skulle uppskatta. Oh hoppas vi vinner.

 107. Sara B

  Mina två söner på 6 och 8 år hade älskat detta. Flygplan, lego, kan de bli bättre? Jo är det även en limousin jag Mina två söner på 6 och 8 år hade älskat detta. Flygplan, lego, kan de bli bättre? Jo är det även en limousin jag skådar? Haha rena usa kännslan och barnen hade ju suttit i timmar och pillat med de här! LEGOT är ju även nått som dom ska ge till sina barn sedan och som förhoppningsvis får gå i gennerationer 🙂

 108. Carina Gustafsson

  Jag skulle vilja vinna legot till min dotter som älskar lego. Hon har nästan bara lego Friends, men har nu börjat önska sig lego city.

 109. Sofia

  Hej Satu!
  Jag vill vinna för att min stora son på 7 år skulle bli så otroligt glad för att få LEGO flygplatsen i julklapp, han älskar att bygga och det är så roligt att se hur han blir bättre och bättre på att bygga ihop allt själv.
  Han är världens snällast storebror till sina småsyskon och förtjänar något extra i jul.
  Kramar från ett snöigt dalarna

 110. Elin

  Mina två flickor skulle älska att detta bygga och dom skulle bli väldigt snygga.
  Lego består av många delar men flickorna bygger så inget felar.
  Tänk att få överraska med detta på julaftonsmorgon, kanske jag får sova länge då på juldagsmorgon 😀

 111. Erica Düvier

  Ja, varför ska just jag vinna??
  Inte jag men min legogalna son och hans lika legogalna pappa (pappan har till och med eget lego)
  Dom två spenderar massa tid med att bygga lego och fullkomligt älskar det.
  Att få ett legoflygplan är en av sonens drömmar, han har flygplan, helikoptrar och raketer på hjärnan och bygger gärna egna farkoster som han sedan leker med.
  Det skulle även vara roligt för syskonen som oxå leker med lego men kanske inte är lika fanatiska..
  Win win för hela familjen.
  Skulle jag vinna så skulle det vara en jätterolig överraskning till mina pojkar på julafton..

 112. Jessica Olofsson

  Min sons jullycka skulle bli gjord om jag vann detta. Älskar hur legot utvecklar honom i förmåga att följa ritningar, se och pilla. Sedan blir det ännu härligare när bitarna utvecklas till kreativitet och fantasi.

 113. K

  Önskar till min 8 åring.. han har adhd och får kämpa med de mesta.. lego är något som kan få honom varva ned.. synd bara att de är så dyrt.. håller tummarna!

 114. Eeva Lehmussaari

  Jag är godmor till en underbar 4 årig kille och vilket skulle vara den bästa julklapp till honom än just lego 😀

 115. Lisa Åhke

  Åh skulle vara lyckliga pojkar här hemma om vi vann en sån. Med 4 söner fattas det alltid lego….dock fattas det ju oxå alltid pengar så vore en dröm för dom om de vann denna fina present

 116. Maria

  Jag vill vara med och tävla. Min son önskar sig ett flygplan i lego men jag har inte fått tag i nåt. Håller tummar för att jag har tur.

 117. Camilla Lundgren

  Mina fem barn skulle älska att ha en sån flygplats i sin legostad. Vore ett superfint tillskott till julens klappar <3

 118. Susanne

  Vill gärna vinna detta åt min 5 åring som älskar lego men med ensamstående mamma med flera barn blir det inga sådana stora fina byggen

 119. Anna Rosenberg

  Min lilla kille på 3,5 år har blivit besatt av Lego och till familjens stora lycka dragit med vilda storasyster, Nu sitter de så fint och leker till skillnad ifrån förr då de bara bråkade och slogs. Lego ger alltså den här mamman stunder av sinnesro. Ett gemensamt paket till de 2 är alltså en perfekt present till hela familjen på 8 personer!

 120. Anna Forslund

  Hej! Med åtta barn här hemma på julafton skulle byggande med lego göra livet lite lugnare för oss vuxna. I alla fall en liten stund. 😉

 121. Malin

  Åh! Precis vad min 9-åring önskat sig men jag faktiskt inte köpt. Han har haft ett tufft år men kämpar på trots ångest och motgångar och är SÅ värd att få det han önskar. ❤️ /Malin sjubarnsmamma

 122. Caroline ohlson

  Våra tvillingtjejer på snart 4 år älskar lego. Dom har en morbror som är ute och reser mycket så dom är helt inne på flygplan. Dom leker att dom är ute och reser hemma och vår soffa har förvandlas till ett stort flygplan :)). Dom skulle blir över lyckliga av att få en alldeles egen flygplats med flygplan.

  Kram

 123. Sara

  Mina två söner på 6 och 8 år hade älskat detta. Flygplan, lego, kan de bli bättre? Jo är det även en limousin jag skådar? Haha rena usa kännslan och barnen hade ju suttit i timmar och pillat med de här! LEGOT är ju även nått som dom ska ge till sina barn sedan och som förhoppningsvis får gå i gennerationer 🙂

 124. Henrik

  Lego till sonen vore en perfekt extra julklapp. Han leker nästan bara med lego och skulle bli toppenglad om samlingen utökades

 125. Mamma till 5

  Denna flygplats skulle vara fantastisk att få ge till min lilla prins här hemma. Pappa i huset jobbar på Arlanda dag som natt och saknaden är stor när han inte är här. Tror detta lego skulle kunna minska avståndet lite grann och kanske underlätta saknaden av en hårt arbetande pappa.

 126. Petra

  Ååh what I wouldnt do to win this! Sambon och sonen satt i timmar och byggde igår. Detta skulle utan tvekan vara den perfekta julklappen att ge till HELA familjen faktist. Jag håller alla tummar och tår att jag vinner detta 🙂

 127. Marre

  Det skulle bli en perfekt julklapp och present till min lillfis som fyller 3 år den 17 Januari. Han är tokig i allt som har med flygplan att göra.

 128. Lovisa Edin

  Vill vinna detta set till min 4åring Frank och min 34åring Henrik (min man, haha) båda önskar sig lego i julklapp så detta skulle ju passa dem perfekt!

 129. Prematurmamna

  Hej fina skulle så vilja vinna till min systerson theo som fyller år på julafton. Julklappar är inköpta men födelsedagspresent saknas än. Han älskar lego och bygga vore perfekt att vinna för en influensasjuk moster God jul till er alla

 130. Sandra Lundberg

  Åh vilken dröm att få möjlighet att ge detta till sonen i julklapp, Att få se lycka i ens barn ögon är väldens bästa julklapp

 131. Emelie

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta till min son Ozkar som önskar sig just lego i julklapp men har tyvärr inte ekonomin iår. Ozkar är mellabarn (nr 3 av 5) och får oftast stå tillbaka lite då han inte är den som “vill kräva” uppmärksamhet. Han skulle bli så glad 😊

 132. Therese

  Hade jag vunnit så hade jag faktiskt skänkt bort det som en julklapp till någon som inte har det så gott ställt. Har redan köpt alla julklappar och misstänker att vi inte behöver ha mer under granen.. 😉

 133. Sandra Lundberg

  Åh vilken dröm att få möjlighet att ge detta till sonen i julklapp, Att få se lycka i ens barn ögon är väldens bästa julklapp 🌟❤

 134. Christina

  Åh om jag skulle vinna en av dessa tre så skulle jag skämma bort min systerson när han fyller år 😀 Han fyller 6 år i mars och älskar lego lika mycket som sina kusiner gör! Den här skulle betyda enormt mycket för honom då jag vet att han kikat på just den i affärerna med sin mamma <3

 135. Elin

  Mina äldsta tjejer skulle älska att få det här, de tycker det är så kul med Lego! Så håller tummarna för att vi vinner 😊

 136. Maria

  Åh vilken rolig tävling! Mina barn älskar lego och har önskat sig lego i julklapp så detta hade vart den bästa julklappen för dom!

 137. Tina

  Wow vilka fina vinster! Skulle vilja vinna denna åt sonen min som är 9 år! Han är legofantast och har polisstationen i denna serie, men ingen flygdtation. Vi har nyligen varit på resa med flyg då det är hot stuff för tillfället😊.

 138. Sexbarnsmamman (Jessica)

  Vår son har just kommit på det här med Lego. Att få ge honom vore underbart! ☆
  Han knäcker snart koden. Min man hjälper gärna till och bygger!

 139. Ylva

  Mina barn drömmer om att resa långt
  Men plånboken tillåter inget sånt
  Med det här kan hon resa i drömmens värld
  Tills vi sparat en slant, det är hon värd!

 140. Sandra

  Hade varit så kul att ge denna present till min bästa kompis äldsta son Dante som är 3 år, han älskar lego och det hade gjort honom riktigt glad!!!:)

 141. Ylva

  Mina barn drömmer om att resa långt
  Men plånboken tillåter inget sånt
  Med det här kan de resa i sin drömvärld
  Tills vi sparat en slant, det är de värd!

 142. mamma till 9

  Oj va roligt med en tävling! Jag har tre pojkar i bästa legoåldern. Många timmar avverkas varje vecka med att bygga fordon, hus och annat. Det är alltid välkommet med lite nya bitar och modeller så nu hoppas vi på vinst.

 143. Sussie

  Skulle gärna vilja vinna till min dotter. Då ekonomin är i kras pga försäkringskassan. Så skulle de va kul o överaska henne med lego 🙂

 144. Lina Selin Torres

  Vilken toppen tävling!
  Med en morfar som är pilot och 6 barn som älskar både lego och flygplan skulle detta bli en super hit på julafton. Håller tummar och tår!

 145. Josefin

  Skulle gärna vilja ge denna gåva till min son i julklapp. För han är så värd den. Denna höst har han blivit både blöjfri, snuttefri och nappfri. Så denna är han verkligen värd!

 146. Malena

  Jag skulle gärna vinna detta till min legotokige son. Han älskar Lego och önskar sig det varje jul och födelsedag. Julen står ju för dörren och hans födelsedag är i januari. Tack för en härlig och levande blogg!😊❤

 147. Sara

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta Lego-set till min 4-åring. Hon älskar att bygga med lego på förskolan. Jag har köpt en grundsats med lite bitar till henne som hon ska få på julafton men det hade ju varit superkul med ett flygplansbygge och limousinbygge med (sådant har jag själv inte råd att köpa nu som ensamstående och student).

 148. Sandra

  Tänk att få lägga detta fina plan, under just vår gran!
  Det skulle glädja sönerna tre, få deras munnar att lyckligt le!

  Kram Satu och tack för möjligheten att tävla så här i juletid!

 149. Victoria larsson

  Hej,sen min minsta pojk flög för första gången för ett år sedan,så har han samlat på små flygplan,han älskar att leka med dom.Så ett sånt här skulle han uppskatta mycket tror jag,han är 6 år så bygga är ju ännu roligare!Tack för RN underhållande blogg med mycke bilder!Kram å God jul till er alla ifrån Familjen Larsson i Brålanda

 150. Linn

  Jag skulle vilja vinna för då skulle jag ge bort det till mina 4 små kusiner som verkligen betyder allt för mig. Dom älskar att leka med lego vi brukar sitta i evigheter när vi leker med lego. Så det här skulle verkligen vara bästa julklappen till dom💕

 151. Alisa

  Skulle vilja ge detta till min pojke ,som är lika gammal som Kevin då jag låg inne med honom på sjukhus i 4 dagar ,efter att han ramlade och svimmade 😢 Fick vi ligga inne för en operation.Jag lovade honom en flygplan för att han hade varit så duktig.Väntar mitt 4 barn i början på februari ,med fulla händer och lite tid skulle detta underlätta vardagen då det är tätta graviditeter.👍

 152. Elin Andersson

  Jag vill vinna det här legot till min son. Vi var på akuten igår och allt jag kunde tänka på var att göra hans jul så bra som möjligt. Mycket mat, mycket familj och mycket glädje.
  Loke älskar lego och skulle älska det här setet

 153. Linn

  Jag skulle gärna vilja vinna för att ge bort det till mina 4 små kusiner, dom betyder verkligen så himla mycket för mig. Dom älskar att leka med lego, vi brukar sitta i evigheter att leka med lego så det här skulle vara en jättebra julklapp till dom.

stats