My Baby Dolls

Lite om dagen

Kväll igen och imorgon ska det tydligen vara fredag igen?

Kolla min syn när jag vaknade denna morgon 🙈

Jami ställer sig upp precis överallt så man måste vakta hela tiden. Så nu ikväll sänkte vi sängbotten så att han inte kan rymma eller trilla ner.

Så stolt över sig själv!

Idag hämtade vi barnen från skolan och valde att vänta och värma oss hemma hos Mummu & Puua en stund mellan nästa hämtning. Allting skulle bli så otroligt mycket enklare om Celina slutade en halvtimme senare än vad hon gör nu, dvs. 13:30 istället för 13:00. (Dom går inte på fritids)

Jag hann måla lite lister och dörrfoder idag, det är så kul att måla när man ser sån skillnad, men svårt att ta sig tiden egentligen. När man väl tagit tiden så vill man inte sluta.

Wiiwi min Wiiwi.
Vanessa med sin bestie & Bebo & Liia.
(=Isabelle & Olivia)

Eftersom jag hämtade barnen och pratade med en vän så kom vi hem lagom tills det var dags för twinsen att gå på träning. Jag lagade korvsoppa (makkarasoppa) och sen var det redan dags för kvällsbad.

Badrumsrenoveringen går framåt- kakelkillen har satt igång och har en vägg klart! SÅ SNYGGT!😍

Bebo håller honom sällskap varje kväll, hon snackar med honom, och idag fick han träffa en prinsessa.

Han önskar nog att han var klar snabbt här hos oss. Och som Melanie skriker, gråter och gnäller när någon jobbar i badrummet. Hon är så rädd när dom har borrat så det sitter kvar i henne, rädslan. Så hon längtar nog att det blir klart lika mycket som plattsättaren.

En bok om finnar här i Haninge, vi är med 🥰

På tal om bäcker. Jag skulle vilja skriva en bok. Ingen aning hur eller var man skulle börja i sånt fall. 🤷🏼‍♀️

Natti, Tack för att ni finns. ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. samps

  kan man inte bara komma överens med C’s lärare att hon får stanna 30min till ”efter skoltid”? om dom är ute eller så är det ju bara att hon är med där och sen går hem med dig när du kommer tex

 2. Ninna

  Du kan skriva en barnbok, tänk så häftigt😍 typ 10 syskon och en massa påhitt o bus, om hur det är att vara många syskon, men för att locka många läsare så ska det ara mycket bus och påhitt och mysigt. Det tror jag du skulle lyckas galant med. Tror ingen skrivit just en sån barnbok med 10 syskon❤️

 3. Alex

  Bara börja skriva om det är en fiktiv bok 😁 processen ser lite olika ut för alla o från min erfaranhet mellan böcker så börja från början, i mitten eller slutet, det spelar sist och slutligen ingen roll. Börja där din idè börjar och satsa på att utveckla den sen. Ett citat jag lever efter är att du kan editera en dålig sida men inte en tom sida. Så literally bara skriv!

  Sen när boken är klar är det dags att leta efter lämpliga förlag som vill ge ut den typen av bok du har skrivit. Lycka till!

 4. Maria

  Hej
  Jag har följt dig sedan du väntade Olivia
  Har tyckt så mycket om att läsa om er resa som familj
  Hade varit fint o intressant för många som av olika anledningar inte blir gravida om hur det gick för er
  Min son o svärdotter gjorde alla sina IVF utan att det blev barn, de åkte sen till Danmark o fick till sist sin efterlängtade son, sen kom det i snabb takt två små söner till alldeles på naturlig väg💕
  Kramar Maria i Skåne

 5. Sara

  Skriv en bok om det du skriver i bloggen. Jag skulle köpa den direkt då du är en av få bloggare som känns genuina och som lyfter det positiva med att vara mamma och ha en familj. Samtidigt är du öppen med att inte allt är en dans på rosor. Eller skriv om det du skrev i ditt förra inlägg om du vill nå ut med frågan längre än bloggen. Är en jätteviktig fråga och om vi inte gör något nu, hur ska det då se ut när våra barn får barn? Det måste gå att vända på något sätt innan folk blir helt likgiltiga. Det är starkt att du tar upp det, har man inte upplevt det själv tror man knappt att det är sant. Hur som helst, oavsett vad du skriver om så tror jag det skulle bli bra och läsvärt och jag kommer köpa boken.

stats