Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Utveckling- JONATHAN ♥

Jonathan är familjens bråkstake.
Han är jätte kaxig!
Jag tror att han själv tror att han är ett stort lejon eller något sånt skrämmande.
Han är inte rädd för nån eller något. Han går sin egen väg, precis som syrran Bessa och struntar i om man är efter honom eller inte.

Han har också världens temperament, om nått inte passar honom så klappar han till en. När man säger åt honom på skarpen så spottar han, eller kastar sig raklång ner och skriker. Och alltid är det ett tjurigt “NEJ” som kommer från honom, samtidigt som han rynkar på ögonbrynen. Ibland har man väldigt svårt att hålla sig för skratt!

Han är helt galet tokig i bilar.
Alltså helt besatt. Så fort vi kommer ut från porten så ska han springa till Andres bil “Auto!” ropar han och drar.
Så man får alltid springa efter honom… han leker alltid med alla sina bilar här hemma och så låter han som en bil också. Jonathan är riktigt busig, han hittar på en massa hyss och får med sig Danilo, alltid.

Han har lärt sig att springa jätte fort (efter bilar och Puua först och främst) och så har har lärt ig att gå nerför trapporna helt själv. Precis som Danilo så pratar han också som en papegoja, mest hela tiden.

Jag älskar att vara med om deras utveckling, det händer något nytt hela tiden.
Jonathan är mer pappig just nu. När han vaknar på natten så hörs det först: “Pappa.” kort och gott. Och sen kommer det: “Maaaaaammmmmaaaaaaaa”
Han är också gosig, mest på kvällarna när det är dags att gå och lägga sig, då klamrar han sig fast i en stenhårt och vill inte alls släppa taget.

Pappas pojke

Han är helt galen i denna traktor!
Håll koll på den i sommar, om ni ser en grön traktor glida omkring så är det Jonathan som sitter där!

Busen!

Gullungar- Danilo & Jonathan, vi älskar er sååå mycket!!!

TACK ATT NI FINNS!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Jonathan har jag fäst mig mest vid ända från början, vet ej varför. Han verkar vara så otroligt mysig, och så kul att se förra sommarens bilder när han “bodde” på traktorn. 🙂

  2. Helena

    Jonathan har jag fäst mig mest vid ända från början, vet ej varför. Han verkar vara så otroligt mysig, och så kul att se förra sommarens bilder när han “bodde” på traktorn. 🙂

stats