Tvillingar igen ♡♡ | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Tvillingar igen ♡♡

12+6


Imorgon är det dags för mig att gå på KUB och jag får äntligen ta mig en tjuvtitt på våran lilla stjärna där inne. ☆
Jag är så otroligt nervös, mer än vad jag varit alla gånger innan, och alla dessa förbjudna tankar tränger sig på…
Tänk om det inte alls finns något där inne? Ingen hjärta som tickar? Eller är något fel?
Försöker snabbt skjuta bort dom tankarna och inte alls tänka på morgondagen överhuvudtaget, men jag är så nervös och förväntansfull!
Och tänk…. tänk om det skulle bo två små stjärnor där inne?
Nu känns det inte alls så, eller… det gjorde inte det förra gången heller 😀 Men det känns inte som det 🙂
Hur skulle det kännas om det fanns två?
Vilken lycka! Jag skulle älska det och ser inte det som något jobbigt att ha tvillingar igen, tvärtom. ♡
Andres skulle nog springa fortare än vinden dock 😉
Men nej. Jag skulle vara överlycklig bara dom säger att det finns en liten bebis där inne som mår bra, det är det viktigaste för mig. ♡

Imorgon bitti är det dags. Blodproven som granskas i samband med KUB lämnades för nån vecka sen, finns inget mer att göra än att vänta.

Några fler som valt att göra KUB?
Hur har ni känt det innan?

Idag är jag i vecka 12 + 6 och jag är så nyfiken på dig <3

KUB imorgon


Wish me luck! ♡

Nu är vi precis hemkomna efter dagens/kvällens äventyr, kan säga att alla somnade på rekordtid… 🙂

Mer om det imorgon, nu kastar jag in handduken! XOXO 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Vi valde att inte göra KUB fast vi blev erbjudna. är ju ändå 37 år men vi känner alla 3 att vi ändå inte skulle göra någon skillnad beroende på vad svaret visade. Vi hade behållt och längtat efter detta barn oavsett. Men vist hade det varit lite mysigt att få kika på den i magen en extra gång, sånt är ju aldrig fel:)
  Härligt att allt såg bra ut för er del iaf.
  Ha en fin dag1

 2. Johanna

  Jag och min sambo väntar vårt första barn om 24 dagar. Vi valde att göra kub, framför allt för att få se den lilla dockan i magen. Hade det visat sig att det fanns hög risk för downs syndrome så hade vi ändå valt att behålla vårt barn. Sen har jag dålig koll på de andra två kromosomfelen som går att se… Hur som helst gjorde vi kub för att få se vårt mirakel. 🙂

 3. Hanna

  Varför väljer ni att göra KUB? Om testet skulle visa på hög sannolikhet för kromosomavvikelse väljer ni då att testa ytterligare? Om barnet ex skulle ha Downs syndrom, skulle ni välja abort? Om inte varför gör ni då KUB och inte bara ett tidigt UL? Nyfiken för jag själv är gravid och vi valt att göra KUB. Hade det visat Downs syndrom hade vi valt abort, av flera olika anledningar. Undrar hur du tänker kring detta..

 4. Ida

  Hejsan. Jag som inte själv varit gravid förståe intw vad kub menas med? Lite konstruktiv kritik till dig: använd inte enbart förkortningar av ord då alla inte döestår det .. Skriv hällre KUB -(vad det betyder) och sedan i resten av inlägget går de bra att använda bara förkortning eftersom man få redan fått förklaring 🙂 lycla till! Kram

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Ida- Ok tack, jag ska tänka på det nästa gång! Undersökningen KUB visar sannolikheten hur troligt det är att fostret har Downs syndrom eller två andra mer ovanliga kromosomförändringar, trisomi 18 och trisomi 13. KUB består av ett blodprov och en ultraljudsundersökning som görs med några veckors mellanrum.

 5. Alma

  Hej! Kul med graviditeten!
  Hur ser du på om kub-resultatet skulle visa en kromosomavvikelse? Tex down syndrome?
  Skulle du behålla eller inte?
  Är nyfiken av att veta din åsikt då jag själv skulle bli väldigt kluven om jag fått veta det!:) ha en bra dag

 6. Katja

  Jag önskar dig lycka till. Själv har jag aldrig gjort KUB-test, tror att det bara skulle få mig att bli mer orolig. Väntar vårt femte barn om mindre än en månad och längtar så mycket!!

Annons
stats