My Baby Dolls

Två möten & en överraskning!

Kväll i vårt hus och jag ska strax ta ett varmt bad och sortera mina tankar lite. Idag har det varit full rulle då Benjamin hade tid på BVC 11:30 och sedan Kevin hälsosamtal i skolan klockan 13:00.

Jag hade alla 3 barn med mig (ingen risk att jag råkar ta fel barn dit iaf, haha) Benjamins besök gick bra, han vägdes och mättes och vi pratade lite om hans matvanor. Hon tyckte att vi kan skippa hans nattmål, bara att vi bestämmer oss. Och precis som med Melanie så tar det nog några jobbiga nätter och sen har man avvänjt dom. Det gäller bara att bestämma sig.

Vi lekte i Gropen en stund innan vi hämtade Celina från skolan och så mötte vi upp Mummu som väntade utanför skolan med resten av barnen medans jag var på hälsosamtal med Kevin.

Alla i åk. 1 har hälsosamtal med skolsköterskan. Där går man igenom vikt och längd, hörsel, syn och så vaccineras man mot mässling, påssjuka, röda hund osv. precis som på BVC fast i skolan. Synundersökningen blev inte godkänd så hon kommer att hämta honom för en till undersökning nästa vecka, men annars gick allting bra och han var såå duktig. Han berättade för sköterskan att han är så rädd för sprutor och kanske har svårt att sitta still sen när det är dags. Men det gick hur bra som helst. Min älskade gobulle!

Om du bara visste hur mycket jag älskar dig Kevin! Världens goaste och snällaste kille!❤️

Jag fick ett bud idag och ni snar inte huuur glad jag blev! Minns ni när jag skrev på mina stories att jag tyckte att Cloetta borde sponsra/köra samarbete med mig, så mycket choklad klipp jag lägger upp när jag badar *skrev såklart med glimten i ögat* Idag kom ett bud från dom!

En väska med 4 kg kexchoklad !!!

Så nu hoppar jag i badet med lite sällskap 😉

Kom över på fika så bjuder jag på choklad! 🥰

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Här har vi hälsosamtalet nu i förskoleklass. Där de körde vägning, mätning, hörsel och syn. Däremot så får de inte vaccinet förrän i 2an här.

stats