Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Responsen ♡

Jag vet inte vart jag ska börja.
Igår loggade jag in här, lite orolig för reaktionen på mitt förra inlägg, och kanske skriva några rader.
Och så öppnade jag kommentarsfältet och möttes av all den otroliga support och backning från er och jag kände bara….. wow,
På riktigt- hur fina är inte ni? ♡♡♡

Ni säger att jag berörde er med mitt inlägg- och ni gjorde precis samma med era kommentarer. ♡

Jag blev så berörd av era fina ord och även av era egna berättelser så tårarna slutade inte rinna. Kan ju säga att inlägget jag tänkte skriva glömdes helt bort, jag var bara helt känslomässigt slut. Bara så ledsen av alla era berättelser och kände att det gör så ont i hjärtat att någon överhuvudtaget behöver gå igenom något sånt här. Och se hur många vi var som har känt och gått igenom samma sak- som fortfarande har det såhär, varenda dag. Det är ju helt galet. Jag blev också så rörd av ert stöd, alla peppande och fina, omtänksamma ord. Tack. ♡

Jag brinner verkligen för det här ämnet och hatar orättvisa. Detta är något vi behöver ta upp mer av. Jag vill finnas där för er och era barn också.

Åh jag är fortfarande rörd och vill bara krama om er allihopa.
Jag har läst era kommentarer till Nicole också, både här och på insta och hon är helt paff över ert otroliga stöd och att ni faktiskt tagit er tid att skriva till oss. ♡

Det blir nog inget vettigt inlägg ikväll heller.
TACK ska ni ha- från botten av mitt hjärta, tack för allt stöd ni gett.
Ni betyder massor. ♡

Kramar/ Satu & Nicole

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Agneta

    Jag önskar först och främst att allt blir bra för Nicole . Men jag blir helt matt när jag tänker på varför det ens ska bli så här . Kanske man borde jobba mer socialt i skolan och göra alla medvetna om hur viktigt det är med kompisanda. . Att föräldrar uppmanas att ta sig tid att diskutera sociala medier med sina barn,att de sätter nolltolerans för mobbning och utfrysning,att föräldrar ger sina barn konsekvenser för sånt beteende.
    Jag tror inte att dessa problem blir mindre om man tystar det , tvärtom tror jag att barn behöver tränas på att jobba bra i en grupp . Varför satsar vi inte mer resurser på sånt här? Om man i en klass kan sitta och diskutera sådana här saker,så blir det mindre laddat.Kanske låter jag naiv,men jag tycker dessa problem är allas. Att hjälpa och stötta varann borde vara det viktigaste i ett samhälle . Du är en supermamma Satu,lycka till. Kram

  2. Sanna

    Jag läste också igenom alla kommentarer o tårarna rann. Att sååå många ska behöva utsättas för mobbing!! Önskar också att jag kunde hjälpa alla!!💖

stats