Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Nutcase hjälmar ♣

Nutcase helmets
I samarbete med Nutcase Helmets fick jag beställa nya hjälmar till barnen! ♡
Barnen behövde verkligen nya hjälmar inför denna cykelsäsong som ligger framför oss.

Det amerikanska företaget Nutcase Helmets ligger bakom dessa hjälmar som kombinerar säkerhet, lekfullhet och smidighet, och lämpar sig förutom för cykling, skateboardåkning och andra gatuaktiviteter för hela familjen.

Nutcases urval består av coola och färgglada hjälmar, jag velade fram och tillbaka för vilka våra små skulle tycka om, och valet hamnade på dessa :-). Nutcase mål har alltid varit att kombinera unik design med innovativa skyddsegenskaper, och 2015 utsågs Nutcase till bästa kollisionsskydd av den tyska produkttestningsstiftelsen Stiftung Warentest.

Nutcase hjälmar (17)
Det finns hjälmar i olika storlekar, 4 av barnen fick av märket Little Nutty, vilket är en barnkollektion, sedan finns också Baby Nutty för de  allra minsta.
Jag valde en hjälm till Nicole ur “vuxen kollektionen” och tog den minsta storleken på henne.

Nutcase hjälmar (18)
Det blev lite av en hullabaloo när hjälmarna kom och alla skulle välja sin favorit. och såklart skulle vi ut och testa dem in action också 😀

Nutcase hjälmar (13)
Älskar färgen och körsbärsträdet ♡

Nutcase hjälmar (12)Nutcase hjälmar (11)Nutcase hjälmar (14)Nutcase hjälmar (9)Nutcase hjälmar (5)little nutty
Min mamma gjorde en rejäl vurpa med sin cykel häromdagen. (utan hjälm dessutom) Hon lyckades pricka in en isfläck och wops så låg foten under cykeln. En gång har hon redan brutit just den foten och läkarna sa att det var tack vare plattan och skruvarna hon fick in i foten då- som skyddade henne från att bryta den igen. Men blå och svullen är den.

Nu har jag fått chansen att tävla ut en valfri hjälm (från vuxen kollektionerna) till en av mina läsare!
Allt du behöver göra är att lämna en kommentar här nedan om att du är med och tävlar!
Glöm inte att lämna korrekt e-mail adress!
Vinnaren kommer att koras på söndag (13.3)!

Ni hittar till Nutcase helmets HÄR!

Nutcase hjälmar (2)Nutcase hjälmar (3)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kriztin

  Är jättegärna med och tävlar om en jättefin hjälm 😊 Våran tjej på 4 år som fyller 5 år om några veckor Hr önskat sig en ny cykel. Skulle sitta perfekt med en ny fin hjälm till den nya cykeln 😊
  Min maildress: kriztin84@yahoo.se

  Hälsningar Kriztin

 2. Camilla F

  Skittuffa och snygga hjälmar! Skulle gärna vinna en cherry blossom till mig själv. Är noga med att skydda barnen, men väljer inte saker till mig själv med samma omsorg. Skulle kännas tryggt och bra. Håller tummarna!

 3. Mikaela

  Ur söta hjälmar 😍 vi är på jakt efter en hjälm till vår lilla 2,5 åring som fått sin första balans cykel 🙂 Hon skulle bli så stolt över en egen första hjälm också 😉

 4. Åsa Lindgren

  Skulle gärna vinna en hjälm till mig själv! Skulle passa extra bra eftersom jag fyller år på söndag 😉

 5. Marie

  Hej, jättefina hjälmar. Vill gärna vinna en till min brorsdotter. Dock undrar jag på den hjälmen man kan vara med å vinna om den har barnspänne (de gröna spännet)?

 6. Thea

  Detta vill jag vara med o tävla om. Är ju en ständig cyklist och har för närvarande dotterns hjälm. Så jag hoppas vinna så hon kan få tillbaka sin alternativ få välja en helt ny!

 7. Markus

  Är med och tävlar. Otroligt coola hjälmar! Har varit inne på webbshoppen se.nutcasehelmets.com …. svårt att kunna välja en hjälm, måste nog ha 2-3 stycken!! 🙂

 8. Helena H

  Är jättegärna med och tävlar! Cyklar ju alltid och långt och på ödsliga och grusiga vägar så hjälm behövs! 😊
  Kram från Järvsö (Söderhamn)

 9. Frida

  Är med och tävlar ! Har inget körkort och cyklar ofta med dottern därbak och har inte skaffat en hjälm till mig själv ännu… så det vore super att vinna en sådan fin hjälm 😀 snart kommer väl frågan från henne varför jag inte har hjälm.. håller tummarna 😀

 10. Julia

  Åh skulle verkligen behöva en ny hjälm. Började använda cykelhjälm igen för ca 5 år sedan och har använt samma varje dag sedan dess. Den har dock börjat gå sönder och nu som gravid med en liten skatt skulle det vara perfekt med en ny så jag och magen kan cykla säkert. 🙂 dessutom så fina och härliga färger!

 11. Cornelia

  Jag vill också ha chansen att vinna! Det dåliga samvetet jag får av att cykla utan hjälm är ju så lätt att bli av med egentligen…

 12. Victoria

  Vill också vara med och tävla om denna hjälm, otroligt fin o annorlunda, hade uppskattas av sonen men också av mamma som måste köpa nya hjälmar till en hel del barn här hemma. Hoppas jag vinner denna gång!

  I övrigt så rolig o fin blogg! Älskar att läsa här inne!

 13. Anki

  Jag vill jättegärna vara med o tävla om en hjälm. Äger själv ingen och hade nog varit klokt att använda när jag tex cyklar med mina hundar 😉
  Kramar från Skåneland

 14. Nicole

  Ja är jätte gärna med och tävlar!
  Antar de är mer än dax nu… Att jag börjar använda hjälm!
  Kram!

 15. Li - fembarnsmamma

  Vilka fina hjälmar! Jag är med och tävlar! Det skulle bli en bra present till stora dottern! 🙂

 16. Lisa Persson

  Hoppas på vinst då jag inte har nån cykelhjälm o det är ett måste när jag ska börja cykla med barnen

 17. emma e

  Åh skulle verkligen behöva en ny hjälm. Perfekt att ha när man ska ut och rasta sonen nu när han förhoppningsvis lär sig ta sig fram på springcykeln och sedan när han vill åka cykelvagn så båda kan ha hjälm

 18. Duhan

  Jag skulle behöva en ny hjälm till sonen från vuxenkollektionen men i minsta storlek. Liknande storlek som du köpte till Nicole.
  Pappa hade köpt en ny hjälm till sonen men den är alldeles för stor. Stackars pojke ser ut som Rick Moralis i filmen Spaceballs!

  Vinner vi inte köper vi en ny till honom.han kan inte cykla runt med en stor hjälm.

 19. Anna

  Moi Satu! Mukana kilpailemassa! Kevät lähestyy ja pitäis ostaa kypärä, lunta kyllä vielä vaikka kuinka paljon, mutta kyllä se kevät tulee meillekkin… 👍

 20. Jessica

  Jag vill vara med i tävlingen! Min äldsta dotter önskar sig en ny hjälm nu när det snart är dags att plocka fram cykeln till våren 🙂

 21. Emma

  Hej! Jag vill vara med och tävla. Det skulle vara kul att få överraska maken och pappan i familjen med en hjälm.

 22. jenny sandberg

  Har länge tänkt att jag ska köpa mig en ny fin hjälm men har inte blivit av så har då fått skippa cyklande. Då barnen undrar ska inte mamma också ha hjälm.Så i höstas fick ja en ny cykel som ja ej testat än.Så med ny hjälm så blir de av.Hoppas hoppas 😀👍

 23. Linda

  Klart vi är med och tävlar!

  Har alltid prioriterat säkerheten när det gäller mina barn men glömmer allt som oftast bort mig själv.

  Kanske dags att föregå med gott exempel även när det gäller den biten 🤔.

  Vårkramar från Kalmar! 🌞

 24. Paulina

  Jag vill jättegärna vara med och tävla! Ny hjälm till mig hade passat väldigt bra nu inför cykelsäsongen. 🙂

 25. Malin

  Jag vill vara med och tävla. När jag fyllde år fick jag en himla fin cykel, så jag har börjat älska att cykla. O med ett nytt jobb med cykelavstånd ska de trampas daglig. Två barn, varav en femåring som cyklar själv till förskolan och den lilla som ska sitta där bak har självklart hjälmar, nu fattas bara en säker och supersnygg hjälm till mamman så jag kan föregå med gått exempel. De ser faktiskt riktigt illa ut när den vuxna inte har hjälm.
  Snart är de äntligen cykelsäsong igen 😊 Så jag håller tummarna.

 26. Helena

  Hej! Vill gärna vara medoch tävla, denna gång hoppas jag på turen för min egen del. Äger ingen hjälm dumt nog och jobbar på förskola, så det vore nog en bra idé att föregå med gott exempel för dessa små när man cyklar till jobbet(även om jag inte gjort det till mina egna tre tjejer) 😊

 27. Susanna

  Åh! Skulle gärna vinna! Vill föregå med gott exempel för sonen. Att alla SKA ha hjälm!
  Håller mina tummar jätte super hårt!

 28. sofie

  Åhhh vad fina skull verkligen behöva en hjälm då jag är så dålig på det. Barnen tjatar och gnäller på mamma att jag oxå måste ha hjälm… så vore underbart att visa dem att mamma oxå kan iår 😀

 29. Caroline

  Jag är jättegärna med och tävlar 🙂 Har ingen cykelhjälm och barnen tycker att mamma också borde ha ha hjälm när jag cyklar. Håller tummarna 😀

 30. Angelica

  Åh vilka fina hjälmar. Självklart vill jag vara med och tävla om dem.
  Jag som cyklar varje dag, i ur och skur, skulle verkligen behöva piggas upp med en ny hjälm. Dessa ser både snygga, sportiga och mer personliga ut. Jag håller tummar och tår!

 31. Patricia

  Jag vill hemskt gärna tävla! Min hjälm sitter inget bra (billigt skräp) och det är så viktigt för mig att använda hjälm, både för att vara en god förebild och för att jag är rädd om mig själv.

 32. Sophie jansson

  Hej! Är gärna med och tävlar om en hjälm! Det är ju superviktigt för både stora och små att skydda huvudet!

 33. Viveca

  Åh, vilken bra tävling!
  Jag planerar att köpa ny cykel till våren och börja cykla till jobbet, så hjälm är ett självklart tillval (efter en vurpa i tonåren har jag aldrig cyklat utan hjälm)!

 34. Madelene

  Hej! Jag är gärna med och tävlar om en hjälm till min tvååriga brorsson som blir storebror nu till helgen. Hade varit jättekul att få överraska honom med en fin hjälm när vi får komma och besöka lillebror/lillasyster så småningom.

  Tack för en supermysig boogg

 35. Lotta

  Jättefina hjälmar. Skulle gärna vinna en till mig själv, då det är dax att va ett bra föredöme till barnen, och själv använda hjälm //Lotta

 36. Lisa

  Hej.
  Är jätte gärna med och tävlar. Jag äger själv ingen hjälm och skulle så behöva en så vi kan ut och cykla hela familjen tillsammans. 😊
  Håller tummarna. 😊

 37. ulli

  Jag vill gärna vara med o tävla och vinna en hjälm till min vuxna dotter som cyklade omkull häromdagen och slog i huvudet. Som tur var gick det ganska bra -bara en hjärnskakning!! Mitt mammahjärta aldrig slutar man att oroa sig för sina hjärtan.

 38. Lina

  Godkväll,
  Vilken perfekt tävling nu när våren börjar närma sig 👍
  Jag vill jätte gärna vara med och tävla, tack 😊
  Min ena son är lite mer än tre år och älskar att va ute och cykla, köra sparkcykel, springcykel och hans bobby car är fortfarande en favorit. Det hade varit fantastiskt att få vinna en utav dessa coola hjälmar till honom.

  Kram Lina

 39. Ann-Sofie

  Jag är gärna med och tävlar om en hjälm till min son som önskar sig en cykel när han fyller år!

 40. Cecilia Smedberg

  Vill så gärna vinna hjälmen så jag och cykeln dejtar dagligen och vill gärna behålla huvudet helt

 41. Minette

  Hej! Jag vill gärna vara med och tävla! Jag har inte cyklat på några år, men med en sådan fin hjälm finns det en bra anledning att ge sig ut och cykla.

 42. Malin

  Jag vill tävla! Har cyklat nästan dagligen i sex år, men aldrig haft hjälm. Har inte köpt någon på grund av snålhet och fåfänga (superdumt). Ska snart få mitt första varn och då är det verkligen dags att börja göra rätt! Att hjälmarna är snygga är ju ett stort plus!

 43. Victoria

  Åh, så fina hjälmar! Jag är lärare och varje vår cyklar vi runt samhället där jag jobbar. Tänk att inte bara vara ett gott föredöme med hjälm för kidsen, utan ett föredöme med SNYGG hjälm!? ☺ håller tummarna!

 44. Disa

  Hej Satu! Jag vill vara med i tävlingen. Kag fyllde 30 i somras och fick då en fantastisk cykel intressent men jag har ännu inte kunnat börja använda sen eftersom jag ingen hjälm har. Barnen är inkörda på att hjälm ska på när de cyklar och då vore det idiotiskt av mig att inte ha hjälm på mig själv när jag cyklar. Så jag hoppas på att jag ska vinna så att jag kan cykla med alla mina barn till stranden i sommar.
  Nu sätter jag mig och håller tummarna tills tävlingen är slut.

 45. Louice

  Jag vill vara med och tävla för att min mans son fyller 8 år snart och ska då få en cykel, en hjälm skulle passa perfekt att ge honom också.

 46. Caroline

  Jag är gärna med. Behöver verkligen en ny hjälm nu till våren då min gick sönder i höstas. Håller tummarna!!

 47. Maria N

  Jag vill oxå vara med å tävla. Den som Nicole fick var jättefin. Skulle passa mig och min äldsta dotter. Maria

 48. Angelica

  Jag är gärna med och tävlar, både sonen och dottern behöver ny hjälm inför våren, så det vore ju kanon om jag vann en utav de inköpen ☺️

 49. catrin

  Vore perfekt till min växande storpojke.. har fem barn å sjätte anländer inom månaden. Sommaren närmar sig med alla inköp..

 50. Tina

  Wow! E såklart med och tävlar! Äger ingen hjälm… “Skäms” men vad säger man när barnen frågar varför inte mamma har hjälm?? Ja varför??

 51. Maria

  Vill vara med och tävla om en hjälm till mig själv. Ska börja cykla mer till våren, då mitt knä med artros ej klarar av promenader/löpning.
  Håller tummar och tår.
  Maria

 52. Helena.B

  Är väldigt gärna med och tävlar här.
  Skulle turen vara på min sida så jag vann så skulle jag ge hjälmen till min äldsta dotter. Hon skulle bli överlycklig, och jag med 😉

  Du valde jätte fina hjälmar till dina kidds. Jag skulle nog välja samma som Nicole har till min dotter för den var verkligen fin.

 53. Elisabet T

  Vill gärna vinna en hjälm till mig själv då barnen påpekat flera gånger att jag måste ha en!

 54. Mia

  Åh! Perfekt tävling. Jag fick en cykel i examenspresent av min mormor och morfar nu när jag tog examen i januari. Snart ska jag börja cykla till och från jobbet och jag är därför på jakt efter en hjälm. Håller tummarna stenhårt! 😀

 55. Sara

  Jag är mer än gärna med och tävlar då jag cyklar flera mil i veckan (cykeln är mitt färdmedel) och nu när jag fått en liten tjej (blir 1 till sommaren så tycker jag det är viktigt att föregå med gott exempel och själv bära hjälm när jag cyklar.

 56. Pauliina

  Jag vill också vara med och tävla. 🙂 Den turkosa med körsbärsträd skulle passa så fint till min äldsta dotter.

  Ha en bra dag! 🙂

 57. Johanna

  Jag vill vara med och tävla 🙂
  Mina barn har bra hjälmar och dom frågar mig varför jag inte har hjälm…? Shit vad svarar jag på de.. Klart jag oxå behöver hjälm igentligen. Så jag tävlar för min egen vinnings skull då jag vill vara en bra förebild för mina barn.
  Kram

 58. Hanna

  Åh, skulle gärna vilja vinna en sådan hjälm till mig själv! Till våren tänkte jag börja cykla med min son och jag vill gärna kunna vara en bra förebild!

 59. Eva Svindborg

  Jag är med och tävlar om en hjälm som dottern kan ha när hon är ute och cyklar till våren/sommaren 😉 Håller tummarna

 60. maria

  jag vill vara med och tävla. skulle passa perfekt för vårens alla cykelturer som min dotter så längtar efter nu. Håller tummarna 🙂

 61. 8 barnsmamman

  Jag vill jättegärna vara med och tävla. I vår familj är det någon som behöver ny hjälm varenda år så att vinna en vore trevligt.

 62. Jenny Berndtsson

  Hej vill gärna tävla om en hjälm till mig själv. Längtar efter att börja cykla ordentligt ute så fort som snön och isen försvinner.
  Håller tummarna.

 63. jennifer

  Jag är jättegärna med och tävlar om en hjälm, min äldsta dotter är stort behov av en ny då hennes försvann på skolan. Hon skulle och älska den blåa med körbärsträd. Ha en fin dag !

 64. Tina

  Tävlar för min äldsta dotter, hon är så noga
  med sin 2 åriga lilla tös, att hon ska ha hjälm mm
  Hon ska också ha en bebis i april, och “help”, om hon
  hinner cykla innan den kommer…
  Hoppas sååå att hon vinner!!

 65. Maria

  Hej
  Jag vill vara med och tävla. Fyrabarnsmamma som varit föräldraledig sen november 2010, och därmed inte har prioriterat mig själv med inköp av hjälm, det är ju alltid något barnen behöver ha istället.
  Samtidigt så vill jag ju föregå med gott exempel och själv använda hjälm när barnen måste ha…

  Maria

 66. Nathalie

  Hej! Den kommande säsongen känner jag att jag MÅSTE bära hjälm, jag har två underbara döttrar. Varav den ena nu börjar bli så stor och ifrågasätter varför hon ska bära hjälm och inte jag. Detta är rentav korkat ifrån min sida, mitt huvud är ju också viktigt. Mina döttrar behöver mig vid sin sida. Och skulle nu olyckan vara framme, så har jag iaf då gjort vad jag behöver!
  Ha en bra dag

 67. sofie

  Jag är gärna med och tävlar då cykel är mitt enda färdmedel så det blir några turer på den

 68. Emma N

  Hej. Jag är jättegärna med och tävlar. Stora dottern behöver en ny hjälm , så det skulle vara perfekt.

stats