Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

NICOLE 11 år !♡

Hip hipp hurraaa för Nicole som fyller 11 år idag!

Jag kan inte förstå att det är 11 år sedan mitt liv fick en helt ny innebörd, en helt ny mening. Jag blev äntligen det jag alltid tänkt att jag var ämnad för, att bli mamma.

I lördags kalasade vi med familj och släkt, idag har vi firat dig ytterligare med farmor, farfar, farbror Oscar och kusin Emilio.

Här kommer Nicoles kalas i bilder ♡


Kusinerna Dewin & Sebastian 🙂
Alltså denna drömmiga tårta från @make.me.cakes på instagram var inte bara magiskt fin, den var SÅ god också. Nicole valde Dulce de Leche och jordgubb på sin tårta.
Och så unicorn cupcakes också.


Phew, tur att jag hann fota för i andra sekunden var en borta och det dröjde inte länge innan vi fann den skyldiga….

Ser ni förresten att jag har fotat med två olika kameror?
Några bilder är tagna med min mobilkamera och andra med systemkameran som jag försöker bli bundis med…. Blir det någon skillnad tycker ni?


När vi hade samlat gänget sjöng vi som vanligt på 4 språk! (Någon har fått för sig att vi kör visst på engelska också medans vi ändå håller på 😉 (Puua och barnen)


Plötsligt blev det så fint väder att vi flyttade partyt utomhus 🙂

Kevin med systersönerna Akilles & Emanuel

Emanuel ♡

Nicole med kusin Melina, som ska bli mamma för första gången nu i höst! ♡♡
Jag läääängtar att få gosa med honom!! Men först kommer Hazal & Javis lille pojke om några veckor. ♡♡ Baby boom i familjen Gonzalez!

Min kusin Jon och morbror Lasse testade studsmattan också 😉Andres och alla hans prinsessor ♡♡♡♡♡♡

GRATTIS på din 11-årsdag min älskade Nukke.

Du var den första jag föll handlöst för, som jag visste att jag skulle älska med allt jag har och allt jag är- långt innan jag ens hade sett dig. Nu har det gått 11 år sedan du kom och förändrade mitt liv för alltid, DU gjorde mig till mamma, den största gåvan livet någonsin gett mig. Jag är så stolt och otroligt tacksam över att just jag fick vara din och du min. Jag älskar dig min Nukke.

 

Vi vill tacka alla som kom och firade våran förstfödda docka med oss, samt alla som tagit sig tid och grattat på andra sätt ♡
Vi uppskattar det mer än ni tror ♡♡♡
Kram!

XOXO

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nat

  Mysigt och fint du ordnar

  Bilderna där nicole håller i en cupcake var fina och ser ut att va tagna med systemkamera?!?

 2. Maria

  Jag tror jag o du byggt upp mycket identitet kring att vara mamma till våra barn. Det har fått ta all tid för det är ju så värdefullt. När småbarnsåren är slut onde blir självständiga o man ska börja hitta sig själv igen, det blir ett nytt intressant kapitel. Men oavsett hur stora de är så kan man fortfarande ha en god relation ju och hitta på mycket roligt med ”stora barn” som tex:skidresa, surfa, åka jetski på semestern, se bios som små barn inte får se, andra typer av samtal, slappna av när man är ute med båten eller då man fiskar, vara i vågorna på badhuset utan att familjen behöver dela på sig för de små inte kan osv… det finns mycket spännande o se fram emot med. O jag tror framtiden för oss blir riktigt bra! Man får tid och fundera över vad man vill göra med sin egen tid också tiden för kommande år med sin partner, intressen o arbete.

  Kram

 3. Sara

  Underbart!! Du ordnar så fina kalas till dina barn. Får dåligt samvete att mina inte får lika fina.

 4. Anne

  Voi miten suloiset lapset ja miten ihana koti teillä on ja paljon tilaa, sekä ulkona että sisällä!
  Kuvat olivat mitä parhaimmat, olet kyllä tullut “sinuiksi” kameran kanssa.
  Ihanaa kevättä!

 5. Alex

  Jag tycker personligenmig se en skillnad i skärpa och fokus men även ljus? Åtminstone de bilder jag tror är fotade med system kameran 😉 ett tips är att fota halv automat alltså P, fotar en hel del o har gjort det i många år, föredrar den inställningen framom helautomat. Brukar funkkai alla lägen 😀

stats