My Baby Dolls

Morsdag 2018 ♡

Så är det måndag igen och ännu en helg har bara rusat förbi.
Igår hade vi familj och vänner över för att fira Nicole som fyller 10 år på onsdag, sitter och överför bilder från kalaset nu så det kommer i ett annat inlägg då.

Igår var det mors dag ♡
Något som min kära familj glömt bort helt……
Men men. Jag kramade om min egen mamma och gav henne lite presenter. inte för att man behöver ge nånting, det är inte det mors dag handlar om, men det är alltid mysigt och kul att visa uppskattning när orden inte riktigt räcker till.

Jag älskar dig mamma! Tack för att du är Du. Du är min klippa, min sol, mitt stöd, min vän och världens bästa mamma/mormor! Rakastan.

Har ni haft en bra helg?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Min första morsdag och min sambo sa inte ens grattis… Men sen är han inte mycket för presenter och att ”visa kärlek” men jag fick uppskattning av min pappa som vi var och fikade hos så det löste sig ändå 🙂

   1. Amanda

    Tack snälla ??
    Kan tillägga att han kom hem med blommor och ett fint ljus idag istället. Bättre sent än aldrig!

stats