My Baby Dolls

Mina två extrabarn ♡

Torsdag idag och det snöar…
Istället för att gå ut med småttingarna och uträtta lite ärenden har vi stannat hemma och myst. Jag tände några ljus i vardagsrummet och så har jag hunnit med att byta lakan hos alla. Så tråkigt att göra, men såå värt det på kvällen när det är dags att krypa till kojs.

Igår var mina syskonbarn Emma & Felicia här hos oss. Vi pratade, åt middag ihop och så styrde dom upp lekar med alla barnen 😀 Dom är verkligen helt fantastiska tjejer. Jag kan inte tro hur stora dom har blivit, jag menar… dom föddes ju igår!?
Jag kommer ihåg när Emma (min brorsdotter) skulle födas, som familjens första syskonbarn. Dom ringde och sa att det var dags att åka till BB och jag var där på 10 sekunder. Anna var lagom glad när jag skulle fota henne på BB mellan värkarna och massera (i was a pain in the butt!)
Och så föddes min systerdotter Felicia 5 månader senare. Faster/mosters hjärtan. Dom har varit som mina egna barn, vi har en speciellt band med varandra. Och nu håller dom på och växer förbi mig!

DSC00061
Felicia lärde tjejerna lite Hammarby-sånger… 😉 Thanx Fellu…
(Danilo fotograferade hejvilt för att få tjuvlyssna lite)

DSC00058
Andres kom hem precis när jag hunnit bli klar med middan.
Det blev potatismos, köttbullar & pannbiff, sås och en massa grönsaker att välja bland. Våra barn tycker om ketchup till mos. Eller ja, dom skulle nog välja ketchup till all mat.

DSC00033 (2) DSC00028DSC00013

Jahop, torsdag idag alltså.
På lördag har vi dubbelkalas för Kevin & Celina och jag har inte förberett med nånting. Tårtorna ska beställas idag och bullar ska bakas. Mummu skickade sms igår om jag ville att hon ska baka något. Hennes bullar är to-die-for så jag tackade ödmjukt ja 🙂
Jag tänkte ändå baka lite extra kanelbullar, vi är ett stort gäng och det går åt. I annat fall får vi frysa in det.
Ballonger och dekoration ska fixas och mer gofika ska ordnas.
På söndag är Celinas egentliga 1-årsdag, ett helt år har gått sedan hon kom.

Idag har småttingarna lekt i Kevins rum medans jag ordnade med tvätten bredvid.
Celina har något väldigt viktigt på G vid sin lap-top 😀

DSC00102
Kevin har lekt med sina bilar…

DSC00098

Ha en fin dag så hörs vi strax igen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats