Micael & Pat´s BRÖLLOP del 3 | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

Micael & Pat´s BRÖLLOP del 3

Här kommer de sista bilderna från bröllopet.

 
Fina tårtan Smiley
 
Melina är en jävel på att skåla!Smiley
 
Fernando & Diego
 
Självaste brudgummen Micael med sin pappa Andres <3
 
Barnenes kusin Fernando (och i nästa bild med Hanna)
 
Jag med min docka <3
 
Nukke med kusinen Melina
 
Som jag sa så höll Nicole igång hela kvällen, ja, tills vi skulle hem. Hon dansade med allihopa fast hon var supertrött. Men är det bröllop så är det och då behöver man inte sova!
 
Jag skulle ta en fin bild på mor & son, men några linslusar kom emellan…
 
Här är dom, Giuliano och Ela
 
Okejdå, här är linslusarna också- Nicole med sin farbror Oscar
 
Jag och min kärlek
 
Andres med sin brorsson Emilio
 
Ela & Julio
 
Tog lite bilder på alla som dansade också…
Shabnam & Diego
 
Hanna & Fernando
 
Och såklart brudparet!
 
Giuliano & Hazal
 
Melina med sin mamma Ela
 
Oscar med sonen Fernando
 
Visst ser vi suuuuper trötta ut? Det var vi också!
 
… det var dem här också som sov igenom allt ljud!
 
Hazal, Javi & en kompis 🙂
 
När klockan var ca. 2:30 var det dags för oss att tacka för oss och åka hem. Vi fick en massa bärhjälp från barnens stora kusiner med att bära i den i bilen. Dom vaknade till i bilen, men fortsatte sova när vi kommit hem och tagit på dem pyjamas. Det hindrade dem inte att vakna tidigt nästa morgon ändå… Men så är det alltid hos oss- om dom får vara vakna längre på kvällen så sover dem sämre OCH vaknar tidigare än om dem lagt sig tidigt. För då sover dem bra och vaknar i “tillåten” tid. är det så hos er också, eller bara här…?
 
Tusen TACK till Micael & Patricia för det otroligt vackra bröllopet. Jag är glad att jag fick vara med i något hörn och ta del av eran stora dag. Ni var jätte fina och jag önskar er all lycka i framtiden.
 
Smiley
 
Nu ska jag lägga mig på soffan och bara vara. Vad hände igår natt egentligen, var det fullmåne eller något?
Ingen av barnen sov bra, det känns som att vi inte fått någon sömn alls så som dem höll på!
Olivia klagade mitt på natten “ajajaj aj…” för att hon tappat nappen (<—!!!) Danilo & Jonathan verkade tro att det var morgon vid 2-3 på natten och klampade in i vårt sovrum. Fick gå och lägga dem i sina egna sängar ett x antal gånger.
Och mitt på natten tänder dom lampan i sitt rum och ska sätta igång och leka. Give me a breake! Och vilket liv det blev när jag släckte! Nicole kom till vårt rum med den ena bortförkläaringen efter den andra, och då hade vi inte ens hunnit somna… Vanessa grinade för monster… ja ni hör ju hur underbar natten har varit. Nu hoppas vi på en bättre natt.
Det brukar aldrig vara såhär, och nu var det allihopa på en och samma natt.
 
Och nu har Olivia blivit snorig och fått nässpray, så jag hoppas att hon kan sova gott iaf…. Ikväll blir det att lägga sig i någorlunda tid för mig, för man vet ju aldrig….
 
Natti natti
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ella

  Vackert bröllop, ni såg ut att ha kul 🙂

  Har du hittat regnkläder? Såg precis att på Ica maxi har de flera färger och stl för 199 – finns bla i webbshopen

 2. Louise

  Japp något måste det varit för min dotter höll på halva natten mellan 01-04 på morgonen snacka om att jag var trött på morgonen.
  Ska snart sova ska bara plocka ner lite saker som jag ska ha med mig morgon på uppropet.

  Ha en fortsatt bra kväll.

 3. Emma Karlsson

  Verkar varit ett underbart bröllop och vilken fin tårta ..

  Samma här barnen strular med läggningen men just nu är det inte fullmåne konstigt ..

 4. Irini

  Assåååå Gud vad vackert bröllop inte alls dåligt å med tanke på att de är 20 år å har så mäktigt bröllop är ju rena rama drömmen, alla va jätte fina

Annons
stats