My Baby Dolls

Lets add a little Magic ✮

(Tidsinställt)
Olivia fick lite påfyllning med t-shirts i sin garderob häromdagen.

DSC00040
Jag tycker om Lindex nya Cirkus kollektion, de söta pojkkläderna var ju jätte söta!
Tyvärr har Kevin gått förbi den avdelningen för ett bra tag sen.
En cool hoodie fick det bli också, alla barnen behöver påfyllning av det, men jag tycker att det är så svårt att hitta?

DSC00039 DSC00038
Lite nytt till Celina igen… Jag måste verkligen plocka bort hennes 74 från garderoben nu, men det tar emot lite. 😀
Så dom får ligga kvar ett tag. Dom här kläderna är i storlek 80 och 86. Tightsen är 80 och klänningen är 86, jag upplever att dom krymper lite i tvätten. Eller ja, torktumlaren. Och ja- jag vill torktumla kläderna, jag gillar den mjuka känslan med kläderna då. Så det så 😉

magic
Köpte kläder till Vanessa också som hon ska få i present, men det kan jag inte visa här nu för hon brukar kika in 😉

Danilo & Jonathan fick några nya t-shirts och hoodies dom också.

pojkkläderbarnkläder
De understa fick det bli likadana av, helt enkelt eftersom det inte fanns nån fler lika fina 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fanny salomonsson

  Hej! Alltid lika trevligt att kika in på din blogg 🙂 Jag tycker också att det är svårt att hitta Hoodies till min flicka. Däremot såg jag många fina till pojk på nextdirects hemsida. Tips! 🙂

 2. Therese

  Ååå det var ur den Lindex-kollektionen jag gick bananas till Charlie haha. Älskar verkligen de cirkus-kläderna trots att jag inte brukar gilla mönster så mycket. Fina kläder du köpt! Älskar att se vad alla andra köper för barnkläder för det är ju så jäkla kul att shoppa❤️❤️

 3. Tina

  Stadium har bra och snygga hoodies! Köper därifrån åt sonen, fast han är redan 9 år, men de har väl nog mindre storlekar också(?). Just nu var det ävem 50% på det mesta!

   1. Hanna

    Fast printen och mönster går ju igen även på lite större kläder. Påminner ju starkt om varandra om man säger så..😉

    1. Me & My Baby Dolls

     Hanna- Ja kanske men det var inte dom kläderna jag var intresserad av, jag tyckte om kläderna på just baby avdelningen, inte stora 😉 Och nix- dom kläderna jag tyckte var fina där fanns öht inte i stora 😉

 4. Prematurmamman

  Åh, det finns så myket fint! Får blunda tills efter semestern i juli.. Hur stor (längd vikt) var Celina på 1-års kontrollen? Min lilla fyllde 1 i lördags (född v. 34+6) och är 72 cm och väger 9 kg. Tänkte börja med storlek 80 till henne i juli, men 74 lär ju passa ett par veckor till 🙂

stats