My Baby Dolls

It´s a BOY!!!! Grattis!!! =)

GRATTIS till våra vänner TIINA & JARMO som fick en liten SON IDAG!!!!
Ett stort grattis även till Nea som fick sin efterlängtade lillebror!

Nu väntar jag bara få att få se den lille grabben!
Och höra hur allting gick, hur mycket han väger och hur den stolta familjen mår!
 Jonathan, Danilo, Vanessa och Nicole önskar sin nyaste kompis VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN!

Vikt, längd, bild OCH namn kommer senare, när jag vet lite mera!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tanna

    Hej ! Ja det är jättetråkigt med min släkt som bara bråkar..usch…Jag mår sådär, bra vissa dagar och sämre andra. Nu har jag bara 2 tabl kvar på Provera, sen blir det puregon i kanske 14 dagar…. Trött på alla behandlingar, vill vara gravid nu och få vårat efterlängtade barn snart ! Hur mår du och din superfina familj ? Kram

  2. Tanna

    Hej ! Ja det är jättetråkigt med min släkt som bara bråkar..usch…Jag mår sådär, bra vissa dagar och sämre andra. Nu har jag bara 2 tabl kvar på Provera, sen blir det puregon i kanske 14 dagar…. Trött på alla behandlingar, vill vara gravid nu och få vårat efterlängtade barn snart ! Hur mår du och din superfina familj ? Kram

stats