My Baby Dolls

Föräldramöte IRL

Halloj allihopa,

Barnen ligger i sina sängar i vanlig ordning och jag ska ta ett varmt bad och bara slappna av.

Idag var jag på föräldramöte i min dotters skola och jag var så glad & taggad! Alltså, haha det låter ju skumt men på riktigt, jag var glad att få se och träffa hennes nya lärare, kul att veta vilka mitt barn är med om dagarna tänker jag, och se vart hon har sitt klassrum, sitt skåp… Vi har inte fått vara i skolorna sen corona började så det känns som att vi är på rätt väg. Restriktionerna lättas om några veckor och de flesta saker återgår till det ”normala”. Jag hoppas bara att det håller och att folk ändå har sunt förnuft så det inte blir ett bakslag. Vad tror ni?

Vi får se hur det blir i resten av barnens skola… Där har det verkligen varit så strikt med låsta dörrar och jag har ingen aning om vart i byggnaden barnen har sina klassrum och inga lärare har jag träffat, förutom Celinas. (Dom är oftast ute när jag hämtar).

Nu känns det verkligen som höst. Löven ändrar färg och faller från träden och det har blivit kyligare, trots att det senaste dagarna har det varit riktigt skön höst-väder.

Bjuder på några bilder från helgen 🤗

Melanie & Isabelle fick klubbor från frisörsalongen (som vi bara gick förbi) Dom var så inponerade och hade sett mig på stranden med alla barnen 🙃

Handlade lite lördagsgodis 😍

Testade en ny fläta på Nicole 🤩

Isabelle & jag 🥰

Älskade Danilo ❤️❤️

Han har varit hemma med mig/oss idag, ont i huvudet och lite snuvig.🥴

Spiderman kom och hälsade på 😄

Såhär ser det ut när vi handlar. Grisarna sitter där som skydd så inte Jami ramlar… 🥰 (vi har redan en likadan hemma)

Kvällsmys en vanlig tisdag innan läggdags. ❤️🙏🏼

Men nu är det alltså onsdag och veckan vänder. Ha en fortsatt fin kväll allihopa så hörs vi imorgon igen ❤️

Kram/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Millie

    Jag har tappat hoppet om mänskligheten och blivit varse att det är egot som styr. Sååå många ursäkter det finns för att göra saker man innerst inne vet är fel men man vill…Så nä, inväntar nästa topp, tyvärr. 😔 Har du testat det förkylda barnet för covid eller hur är det i er region? Här testas alla från 6 år. Det ökar i skolan så är glad gör varje dag vi klarar oss ifrån eländet…

stats