My Baby Dolls

Finland ❤️

Vänner, idag är det Finlands självständighetsdag🇫🇮

{Eller nu är klockan övermidnatt, men igår 6.12}

Det här är en stark dag för oss finnar, vart vi än bor.

Jag väckte barnen med Finlands nationallåt, sen var det ett taggad gäng som gick till skolan med finskt inspirerande kläder på sig, för dom skulle fira denna dag lite extra❤️

Det är mycket festligheter i skolan nu framtill jul. Nobel lunch, Lucia firande Kevins årskurs ska stå för Lucia tåget & Wiiwi (<– Kevins smeknamn) ska vara pepparkaka. Och sen är det ju julavslutning och såklart Olivias födelsedag, julafton, Benjamins födelsedag, och så nyår. ❤️

Lagom lägligt har jag och två tjejer till ordnat med en giveaway till er, inget samarbete eller nåt, utan detta är från våra egna fickor för att ge tillbaka för att visa uppskattning till er, som tack för att vi får vara en del av eran vardag. Så ett presentkort på 4500 kr på Ica Maxi kan du vinna! Dom har ju allt från inredning, kläder, leksaker och mat- så passa på! ❤️

In på mitt instagram konto och ta chansen!

@mybabydolls heter jag där.

Nu måste jag verkligen sova. Nu har vi fått alla barnen friska från förkylningar så blir både jag & Andres förkylda istället… Blir spännande att se om vi klarar en hel vecka utan att något barn är hemma sjuk från skolan… Har inte hänt på måååånga veckor.

Men nu- sova.

Natti❤️ Tack för att ni finns.

Love/Satu

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Dani

    Jag beundrar dig verkligen med alla barn… jag har 4: två tonåringar, en 3 åring och en 5 månaders. Nu är en av de stora förkyld och jag flippar totalt, livrädd att framförallt minstingen ska bli sjuk. Hur tänker du när de blir sjuka? Försöker ni isolera den som är sjuk? Hur behåller du lugnet? Jag liksom föreställer mig värsta scenariot att vi ska hamna på sjukhus med bebisen eller alla ska åka på covid och vi vuxna ska hamna på sjukhus 🥵 usch, denna pandemi har verkligen satt sina spår! Tacksam för tips och tankar

stats