My Baby Dolls

Black Friday is coming… ★

Psst. Black Friday börjar närma sig, närmare sagt nu den 27:e november.
Har ni ni hört talas om Black Friday?
– det är en fest i online shopping!

I USA har Black Friday länge varit ett begrepp. Dagen efter Thanksgiving har butiker öppnat tidigt, och dagen har markerat en start på julhandeln. I Sverige har Black Friday kommit att bli ett begrepp på nätet där webbutiker tävlar om att ha bäst erbjudanden under denna köpfest.  Så Black Friday är den största shoppingdagen i USA eftersom många stora affärer och varumärken har stora rabatter, REA, prissänkningar, reor och andra erbjudanden på många produkter- och detta med Black Friday blir bara större och större här i Sverige också, vilket uppskattas av många!

Black Friday anses även ofta vara starten på julklappsförsäljningen och har bara de senaste åren vuxit enormt i Sverige- vilket uppskattas av många!
Jag är lite sen med detta, jag har hängt med i dessa svängar främst detta året. 😀 (Bättre sent än aldrig ;-)) 

Det gäller att skynda fynda, dom bästa erbjudanden försvinner galet fort.
Jag har kikat på sidor med främst barnleksaker och barnprylar som kommer att köra med Black Friday, men Andres då?
Vad ska jag köpa till honom?
Varje år samma problem, det är så svårt att köpa något till honom. Han har ju allt. Det han inte har ”behöver” han inte. Typ så.

Jag kikade in på cdon.se häromdagen när jag letade efter dom där Mumin filmerna, kommer ni ihåg?
Alltså, förlåt men jag trodde att dom sålde bara CD skivor, DVD, böcker och sådant. Men dom har ju ett hur stort utbud som helst!
Verkligen allt mellan himmel och jord. Allt från musik och spel, elektronik, vitvaror, hem, skönhet till livsmedel, fordon och möbler.
Och alla barnleksaker!

Jag kommer att shoppa under Black Friday 2015 på cdon.se, dom kommer att köra med nya erbjudanden varenda timme, så det gäller att sitta spikad! 😀
Det innebär superbra erbjudanden och galet låga priser på massor av aktuella varor under 24 timmar. Jag borde hitta något till Andres där? – Shoppingen börjar på tolvslaget natten mellan den 26:e och 27:e november och fortsätter i 24 timmar ända till fredag övergår till lördag. Jag vill bli klar med julklappar i tid, för denna år satsar jag på en stressfri jul.

Vi kommer att åka till Finland på fredag, men jag måste kolla utbudet här.
Så passa på att hitta klappar till hela familjen när priserna är låga. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats