My Baby Dolls

Parkhäng

Igår hängde vi i parken hela dan. Hade med oss picknick och satt på en filt i skuggan. Jag klagar absolut inte, men jobbigt för Kejin. (Olivias smeknamn på Kevin) Mummu följde med oss också 🙂

Nicole blev myggbiten vid ögat i stugan igår och imorse när hon vaknade så var den så svullen att hon inte såg med den. Under dagen har svullnaden gått ner, men ändå, stackarn.
Och jag bokade in en läkartid till Vanessa som hon och Andres och Nicole åkte på på kvällen igår. Hon hade ju öroninfektion för nån vecka sen och avslutade sin antibiotikakur för ca. 3-4 dagar sen och hon har ändå fortsatt klaga på örat. Så nu fick hon en ny antibiotika kur, en lite starkare.

Kevin har nog också haft ont i örat. Det kom ut vätska/var ut ena örat men dom på närakuten sa att dom behandlar inte spädbarn, men att vi kunde åka till barnsjukhuset om vi ser att han har jätte ont och feber… Han har inte gråtit eller haft feber, det är bara vätskan ur örat som gjorde mig uppmärksam. Han verkar må bra. Hon sa att man brukar vilja avvakta med så små barn, men vi får se… ifall vi ser att han har ont så åker vi såklart in.

Kejin myser med sin Mummu. (haha han ser ut att bajsa här ju! wops…)

Barnen sprang och lekte hela tiden, dom var helt svettiga och röda, fick ropa på dem flera gånger för att dricka.
Mina fina grabbar <3 (dom har visst käkat körsbär…)

Familjens Blondie 😀
Måste vara solen för såhär blond har hon aldrig varit.
Sen promenerade vi ner till fontänen där några barn plaskade i vattnet. Nöden har ingen lag, ser svettiga barn lite vatten så vill dem svalka av sig.
Bara dom inte slänger in skräp eller förstör på annat sätt så ser jag inte någon fara med att dom plaskar, det är bara roligt.


Stannade till vid Nicoles blivande förskolegård och lekte en stund. Hon är så stolt och visar sina syskon vart han ska börja och att kusinerna Emma & Felicia kommer att finnas där på samma gård. Tänk vilken trygghet för henne (och mig) att ha sina kusiner där, så nära? 🙂
Dewin och Sebastian (kusiner också) kommer också att gå i samma skola, men dom kommer nog inte att vara på samma gård.

Japp när man är liten kan man få vara ute i endast blöja och trosor.

Och detta mina vänner är Olivias nya pose. Det är så hon uppfattar sina systrar Nicole & Vanessa står och posar när jag tar bilder.

😀 På kvällen åt vi korv med bröd ute på filten i bakgården, spelade lite fotboll, gungade och sen hem och bada.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    3,5 och 12 när jag åkte dit första gången (lillen var tjej och de två andra killar 😉 ) nu är de 6, 8 och 15! Shit vad stora de kändes 😀

  2. Sofie

    Ett år var jag där 😀 mellan nov 2011-nov 2012. har precis varit och hälsat på mina ”små” (gud vad de växer!) guldklimpar en månad nu i sommar – gissa om de blev glada av att se mig igen?! 😀

  3. Sofie

    Hej! Ser att Kevin har på sig en tröja där det stor ”Seattle” – har ni någon koppling till staden? 😀 jag bodde där själv för 2-3 år sen och var au pair för de mest fantastiska barn!

  4. Linda

    Hej! Om jag vore du skulle jag be att få en remiss till öron om denna antibiotikakurer ej hjälper. Eller kräva att de tar en bakterieodling från halsen och se om det är någon speciell bakterie. Det gjorde de på en av mina söner. Då kunde de se vilket penicillin som skulle kunna hjälpa. Och det hjälpte! Han åt kur efter kur utan att det hjälpte… Fick rör till slut, men nu är de borta och han är frisk!

    Om man är patient på öron, kan man ringa dit direkt varje gång man får öroninflammation. De kan även kolla upp varför man får öroninflammation lätt. Hoppas hon blir bättre! Kram

stats