My Baby Dolls

➵ My squad

Eskilsparken (106)Ja såhär brukar det se ut när vi går ut. Alla vill ha med sig nånting att åka med. T om Kevin! Men han har inte hajat den där grejen riktigt ännu…
Vi gick ner till Gropen för att leka. En absolut favorit lekpark, det är stort och fin omgivning. Har ni varit där nån gång?

my squadEskilsparken (99)Kevin var så glad när han åkte nerför backen med sin lilla sparkcykel. Han trodde att han hade knäckt koden om hur den funkar. Sen stod han där efter backen och undrade varför han inte hade nån fart.

Eskilsparken (92)Eskilsparken (90)Eskilsparken (88)Eskilsparken (86)Eskilsparken (78)Eskilsparken (79)Eskilsparken (62)Eskilsparken (76)Eskilsparken (57)
Stora tjejen nu!

Eskilsparken (53)Eskilsparken (50)Eskilsparken (48)Eskilsparken (42)Eskilsparken (44)Eskilsparken (41)Eskilsparken (36)Eskilsparken (33)Eskilsparken (32)Eskilsparken (31)Eskilsparken (23)
Olivia var superglad att hennes föriskompis Elias var där och lekte 🙂
Eskilsparken (21)Eskilsparken (9)Eskilsparken (11)
Puua kom också dit 🙂

Eskilsparken (17)Eskilsparken (16)Eskilsparken (18)
Nu när barnen är fortfarande små så är dom nöjda när vi plöjer lekpark efter park, alla hittar fortfarande nånting att underhålla sig med. Jag tar gärna dom till olika lekparker, jag vet att den här tiden inte varar för evigt så jag är glad när dom fortfarande vill leka.

Eskilsparken (12)A det blev många bilder utan bildtext, men jag skippade det. Ibland får man bara låta bilderna tala för sig själv 🙂

Idag har vi varit ute på vift sen 9-tiden!

Jag berättar mer sen, nu ska det lagas mat! Andres ringde och sa att han har med sig efterrätt, wieee! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. MammaLinda

  Det ÄR roligt med lekparker! Kul att kunna ta med sig cykel/sparkcykel dit också. Nackdelen med att bo på landet och ha många barn… alla kan inte ha med sig sina cyklar mm när man åker iväg och det är inte riktigt lika roligt att åka med sådant på grusväg 🙂 Mina stora har börjat växa ur lekparkshäng och det är så synd. Men ibland följer de med!

  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 2. Jessi

  Åh jag bara älskar er vardag och allt ni hittar på med varandra. Älskar att ni är ute på utflykter, leker tillsammans, umgås så mycket, har familjekvällar och så vidare. Påminner lite om min barndom, vi var också alltid utomhus och lekte – tiden innan all elektronik tog över livet. Det gör ont i mig att se hur många föräldrar som ersätter tid med sina barn med en dator och mobil och låter det vara barnvakter. Eller hur föräldrarna själva sitter helt inne i sina ipads och ignorerar sina barn, vissa i mindre, vissa i större utsträckning. Att umgås med barnen, visa dem den faktiska verkligheten, det riktiga livet, få dem att uppskatta det dem har och naturen runtomkring, och framförallt att bli sedda, skapa minnen tillsammans med familj, släkt och vänner, DET är guld värt och kommer ge dem så mycket gott i livet och större förutsättningar. Och framför allt – många fler varierande barndomsminnen och roliga berättelser de varit med om istället för ”när jag var liten spelade jag data, på loven var jag hemma och spelade data, etc…” Är totalt förälskad i hela er familj!!!

  1. Ase

   Du har så rätt Jess, så helt rätt. Satu, det går inte längre att zooma in dina bilder på ipaden, det är synd för de är svåra att se. Allt gott och hopp om en fin sommar önskar jag dig och family!!

stats