My Baby Dolls

♥ VANESSA 3 år ♥

 
Hipp hipp hurraaa, för våran Prinsessa fyller år idag!
 
Våran älskade Vanessa fyller 3 år idag, tisdagen den 26.6.
Det har sagts förut och kommer nog sägas flera gånger- tiden går verkligen fort!
 
I vecka 34 + 4, tidigt en fredags morgon gick jag som vanligt upp och kissade. Men det blev en helt annan utgång av det hela. Istället för att gå och lägga mig igen så gick vattnet. Jag var i chocktillstånd, jag visste inte att man kunde föda för tidigt och jag var livrädd för vad som skulle hända nu. Med Nicole vet jag inte ens när vattnet har gått, kanske på BB i toan, inget jag märkt av iaf. Då fick jag ju värkar först, men nu var det bara vattnet, inte ont, ingenting.
 
Jag gick och la mig på sängen och funderade, sen väckte jag Andres (som fortsatte sova) och sen ringde jag till BB som sa att jag borde komma in för koll. Jag sa att vi kommer när Nicole vaknar, för vi har ingen barnvakt.
Ca. 2 timmar senare åkte vi iväg och vattnet fortsatte slippra ut, vid varje sväng som Andres tog med bilen var jag rädd att jag skulle läcka igenom. Till slut var vi framme och dom undersökte mig och konstaterade att det var vattnet som hade gått och att jag skulle få stanna kvar tills Vanessa är född. Om inget hände av sig självt så skulle dom sätta igång mig 2 dagar senare. Jag började gråta.
 
Vi gick till kafeterian, och efter några timmar började mina värkar komma igång.
Det blev starkare och starkare, Andres åkte och lämnade Nicole hos mina föräldrar, medans jag fick ett rum att ligga i.
När Andres kom tillbaka var mina värkar starka och dem hade undersökt mig och att jag var öppen bara 1-2 cm…
Det gick snabbt nu. Jag hade jätte ont, men jag kunde slappna av och ta värkarna på ett annat sätt än när jag födde Nicole. När en sköterska kom in sa jag att dom måste undersöka mig nu, för det gör ont och jag vill ha epidural.
Nej, nej nej, det här tar tid, sa dom, och dom hade ju preis kollat mig, var svaret jag fick.
När jag bad dom titta till mig igen en kvart efteråt sa dom att det här tar tid, och gav mig 2 st alvedon.
(Tack för det…)
En kvart eller halvtimme senare var det riktigt jobbigt, gjorde skitont och en läkare kom in med en sköterska så bad jag dom titta igen, och läkaren sa att dom faktiskt borde kolla, eftersom det ser ut att jag jätte ont- Jag var öppen 9 cm och fick bråttom till förlossningssalen. Jag insisterade på att gå själv, och när jag kom fram till dörren kände jag att jag behövde krysta. Hon var på väg ut NU.
Do fick jätte bråttom och sa att jag inte får krysta och slängde mig snabbt i sängen och så krystade jag 2-3 gånger och så var hon ute. (Tack igen för smärtlindringen)
 
2200 g och 5 ½ veckor för tidigt kom våran andra Prinsessa till oss. Så älskad.
 
Här är jag en dag gammal med min Mamma på BB.
 
Min storasyster Nicole fick komma och hälsa på mig för första gången:
 
Nu har jag fått komma hem!  🙂
 
Myser lite…
 
Man blir ju trött av att hoppa på hoppgungan!
 
På väg till Mikaelas konfirmation…
 
Jag och min Mummu har klätt upp oss för Halloween partyt!
 
Pappa, Nukke och mina nya småbröder, jag var själv bara 9 månader när dom föddes och kunde inte gå ännu.
 
Jag och min syster
Min berömda min, kommer ni ihåg den?
 
Jag ute på cykeltur…
 
Jag på mitt första utlandsresa till Tunisien
 
 Jag älskar att rita!
 
 
 
 VI ÄLSKAR DIG VANESSA!!!
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tanna

  Grattis Vanessa !!! Härligt och läsa hur Vanessa kom till världens, vad snabbt det gick ! Och snällt med bara lite alvedon….
  Kram

 2. Marcia

  Grattis Vanessa på 3års dagen!!!! Hoppas du får en rolig dag med mycket tårta och en massa presenter 🙂

 3. Kicki

  Grattis Vanessa! Hoppas din dag blir jätterolig med paket och tårta! Grattiskramar från Milo och övriga familjen!

 4. Nina

  Gratulerer så mye med 3 årsdagen!!!
  Hun er veldig lik seg selv,hihi:)

  Hvor mange måneder var Vanessa da du ble gravid med tvillingene?

  Ha en flott feiring!!Klem

 5. Nathalie

  Grattis på födelsedagen Vanessa!!
  Hoppas du får en riktigt bra dag med mycket lek, tårta och paket. Kramar från Nathalie o Albin

 6. Tanna

  Grattis Vanessa !!! Härligt och läsa hur Vanessa kom till världens, vad snabbt det gick ! Och snällt med bara lite alvedon….
  Kram

 7. Marcia

  Grattis Vanessa på 3års dagen!!!! Hoppas du får en rolig dag med mycket tårta och en massa presenter 🙂

 8. Kicki

  Grattis Vanessa! Hoppas din dag blir jätterolig med paket och tårta! Grattiskramar från Milo och övriga familjen!

 9. Nina

  Gratulerer så mye med 3 årsdagen!!!
  Hun er veldig lik seg selv,hihi:)

  Hvor mange måneder var Vanessa da du ble gravid med tvillingene?

  Ha en flott feiring!!Klem

 10. Nathalie

  Grattis på födelsedagen Vanessa!!
  Hoppas du får en riktigt bra dag med mycket lek, tårta och paket. Kramar från Nathalie o Albin

stats