Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

♥ Vad ska han heta? ♥

Jag lovade ju att komma med lite namn förslag, det kom bara lite senare än tänkt 😉
 
Andres och jag är inte ense om något namn alls, så denna lilla grabb lär ju bli namnlös, stackarn.
 
Här kommer iaf namn som vi funderat på, eller ja- som dykt upp, som Andres eller jag kan tänka oss att våran ofödda son ska heta. Men- namnen som jag gillar vill han inte ha, och samma sak här, namnen som han har gett förslag på gillar inte jag… Vilken dilemma!
 
 
Jag har bara ETT enda namn här som jag vill ha helt 100 %… 
 
Några av namnen vill jag inte ha alls.
Och några namn har jag/Andres kopplingar till. Och jag vill inte ha namn där man får till smeknamn som förstör namnet i sig…
 
Suck.
 
Gillar ni något av namnen?

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Åh Leandro är så fint!
  Vi har haft det som namnförslag men det har bara blivit tjejer! :-)Annars passar Nicolas in i eran namnskara 🙂

 2. Anonym

  Ett förslag till just namnet Simon som är ganska vanligt är Sion/Zion 🙂 Hörde det någonstans nån gång därför kom jag och tänka på det.

 3. Helena H

  Oj vad många som tycker namnet William. 🙂 Själv tycker jag inte att det passar så bra till syskonens namn, blev lite fel på nå vis.
  Av de andra namnen är det nog Benicio jag skulle valt om det ska passa syskonskarans namn. (om c-et uttalas som s, inte k)
  Leandro var fint, men skulle inte valt det före Benicio. Så nästa pojke kan heta Leandro. 😉
  Annars tycker jag Theodor, Vincent eller Leon skulle passa in. 🙂
  Är så svårt detta med namn. Ett stort beslut man ska ta.
  Ha det bäst.
  Kram från Söderhamn

 4. Margareta W

  En sak som jag har tänkt på att många “nysvenskar” säger att de aldrig blir kallade på arbetsintervjuer och att det beror på deras utländska namn. Det har varit folk med arabiska namn men även från Turkiet och forna Jugoslavien.Oerhört trist och en del har tagit svenska namn och då fått jobb!!!Jag skulle ändå tänka på det. Benicio Gonzales skulle kunna vara en sån kombination.Är Benicio ett Latinamerkanskt namn?

 5. Minna

  Man kan göra smeknamn av alla namn, ALLA. Nicole kan bli Nicy, Jonathan Jon, Vanessa Van, Danilo Dan, Olivia Olli osv. En gammal kompis till mig som hette Olivia blev kallad Olli eftersom det fanns 3 andra Olivia på vår skola. Benjamin blir lätt Ben, (vilket, enligt mig, inte är fint) speciellt i USA. Jag heter Minna och har blivit kallad allt från Mia till Nina, så det kommer man aldrig ifrån. William, Lucas & Simon är så himla vanliga namn(likaså Kevin), FÖR vanligt för att jag ska tycka det är fint. Tror de toppar alla listor på vanligaste namn typ 2012. ALLA ungar heter det ju! Man vill väl ändå att andra ska förstå vem man pratar om när man säger barnens namn, för annars blir det lätt William.P, William.K, William.S och det är synd tycker jag. Lorenzo som nån skrev är ju bara urfint! Damian är rätt likt Danilo som nån annan sa. Vincent el Kasper? Elliot, Zakarias? Med andra ord: när man väljer namn till sina barn, så tycker JAG personligen att man ska tänka på att inte välja nåt som alla andra heter, men det ska inte heller vara så ovanligt att folk inte kan uttala det, som tex Benicio. Visst har jag varit förbannad på min mamma många gånger som gav mig ett så pass ovanligt namn, men jag hade nog varit ännu mer förbannad om jag hetat Felicia eller Emma som alla andra i min ålder gör. Man kan aldrig komma ifrån hur andra uttalar eller skriver ett barns namn, men vad man kan påverka är om ens barn delar namn med 5 andra på dagis eller är ensam om det.

 6. Anonym

  Hej ja har inte läst din blogg så länge, så har inte så stor koll på va släktingarna heter än, men Leandro är jättefint å passar med dom andra syskonen. Andra namn som ja kan komma på som skulle passa er i namndjungeln är Dimitri, Miguel, Charlie, Agathon, Elijha, Sandor eller Valentin

 7. anna

  fina namn allihop!
  själv har jag bara tjejer men om jag hade fått en pojke så hade jag velat, eliah, isak eller charlie.
  vet några som “kom på” ett helt eget namn till sin son, alexian det är fint!

 8. Pernilla-mamma till Kevin, Jamie o en till i magen

  hihi de där med namn e ju sååå svårt…
  du ser ju vad mina barn heter 😉

  Jag hejjar nog på Nicholas eller Leandro=)men även anthony skulle ju passa!!!

  ni vet ju alla fall vad som ligger i din mage…vi fick inte veta vad som ligger i min mage=( o jag som e såååå nyfiken o verkligen vill veta!!!
  så vi måste fundera ut både tjej o killnamn…inte de lättaste…
  jag vill ju oxå vad de blir så jag kan fixa med kläder o planera o sånt=) gillar ju sånt…hihi…

  Kram på re o ta hand om dej=)

 9. Caroline

  Ååh Leandro var fint! Såg att jag inte var den enda som tyckte det också 😉 men Damian och Benjamin är fint med 🙂
  Ett litet namnförslag från mig är Adrian hihi 🙂

 10. Cill

  Jag tror att du gillar
  Benjamin, Damian, Kevin, Anthony, Benicio, Nicolas
  och att Andres gillar
  Lucas, Leandro, Simon, William.

  Jag tycker att Lucas är finast.
  Benjamin, Damian, William, Lucas passar bäst till storasyskonens namn.

  Lycka till!

 11. nlie

  Hej! Jag tycker att William och Lucas är finast och har även funnits med på våra topplistor till barnen, dock vann pojknamnen Jamie och Alexander här hos oss 🙂 Dock kanske dem inte passar bäst in i er spansk/finska familj, det är ju lite svårt att avgöra. Jag som bor vid spanien borde ju ha massor av fina spanska namn på lager men dem vanligaste här i Gib är mer brittiska namn med spanska endelser eller liknande. Vanligt här är alla sorters Jay-namn tex Jacey, Jayden, Jace, Jayland osv. Spontand av era namnförslag skulle jag säga Benjamin. Känns mest rätt på något sätt. Andra namn på våran lista har varit Hugo, Julian, Jonathan, Sebastian. Men kanske Gabriel, Lewis eller Angel skulle passa hos er 🙂 Oj så långt det blev, tack för en bra blogg, du verkar vara en bra tjej oh jag skulle gärna lära känna dig mer! kram

 12. Greta

  Jag ändrar mig från min tidigare åsikt och säger att han borde heta William! Flera FINA smeknamn, passar till alla syskonen… Jag tycker också att Malcolm, Cian och Liam skulle vara fint på lill-pöjken!

 13. Charlie

  William och Lukas är så fina namn! Nicolas tycker jag verkligen inte passar eftersom ni har en dotter som heter Nicole.

 14. Emma

  Ta bort s på Lucas så det blir Luca istället! Mer spanskklingande även om jag tror att det är mest italienskt. Eric kanske? Det funkar ju på spanska också! Eftersom jag gillar motorcykelracing kommer här lite fler spanska namnförslag från Motogp som kanske kan vara till hjälp: Aleix, Lorenzo, Alvaro, Marc, Luis, Julian, Isaac, Maverick (jo killen ifråga är faktiskt döpt efter Top Gun)
  Lycka till med namnvalet! Å tack för att du uppdaterar så ofta!

 15. Sandra

  Leandro vilken fint namn =) Gillar alla namnen du radat upp men det blev en favorit även Benicio. <3 Hur mår ni nu tänkte på halsflussen.

 16. Celia

  Det där med namn är ju supersvårt, och för att ställa till det lite extra kommer jag med några förslag till som ni kanske kan gilla. 😀
  Jag har själv gett min son ett finskt namn som passar på spanska Antero.
  Några andra förslag är Theodor, Gabriel eller
  Vincent.
  Lycka till!!!

 17. Natta

  Jag gillar ovanliga namn så därför hade jag valt Leandro, hur fint som helst 🙂 annars gillar jag även Lucas och William.

 18. Klara

  Leandro var superfint! Själv gillar jag namnet Leander och har med det på mina 10-topp på pojknamn.

  Tycker att det är jättekul att följa din blogg. Ni verkar vara en så mysig familj och jag är imponerad hur du får ihop vardagen så smidigt. Har du några mattips för bebisar? Min 8-månaders är ganska kräsen och vill bara äta spagetti och köttfärssås. (Hemlagad! Hon vägrar allt som heter burkmat)

  Ha en fin dag 🙂

 19. Rebecca

  Mina favoritnamn där är Lucas,Simon och Benjaminoch William men då är jag helsvensk och har ett väldigt svenskt efternamn. Till er familj skulle även dom lite udda namnen passa bra 🙂 När jag läste namnlistan fastnade jag för Benicio. Tror det skulle passa er familj väldigt bra!! Lycka till!! Det är svårt det där!!

 20. anna

  Jag gillar Simon. eller Linus det påminner om den medicinen som du åter för tappen(kommer inte ihåg vad den heter just nu dock)
  min äldsta son heter Kevin så har jag en Jason och en Colin och en Morris också!
  Caspian är också fint (Narnia)

 21. Malin

  Jag tycker Benjamin eller William, det skulle passa med dom andra barnen och är även väldigt fina namn. Sedan tycker jag som många andra att Nicholas är alldeles för likt Nicole kan nog bli jobbigt.

 22. Margareta W

  Håller med dej om det här med smeknamn det kan förstöra ett namn.Hoppas inte att Jonathan blir kallad Jonny!
  Jag gillar Lucas, William, Simon, Nicolas och Benjamin (men absolut INTE med y ger bara problem med felstavning)
  Gillar även Matteo,Filip/Felipe,Marcus,Adrian
  Lycka till!

 23. Johanna

  William: tycker jag inte om.
  Benicio: hur uttalar ni?
  Benjamin/Benyamin: skulle passa fint med syskonen.
  Kevin: kanske.
  Simon: kanske.
  Nicolas: är lite väl likt Nicole.
  Leandro: skulle kunna passa.
  Anthony: nja.

  Plus ett förslag som en ovanstående skrev:
  Gabriel min lillebror heter det. Skulle passa fint med syskonens namn. Det “klickar”. Föreslå gärna det för Andre.

 24. Mia

  Många fina namn! Leandro var min favorit av dessa! 🙂
  Lucas tror jag var det vanligaste namnet bland pojkar år 2013 om jag inte minns fel, värt att tänka på om man inte vill ha för vanliga namn 🙂

 25. Vill vara anonym

  Jag tycker William eller Leandro passar bäst till era andra barn (jag är lite löjlig och vill att det ska passa ;p) annars tycker jag Matheo är fint och passar också till era andra.
  Adriano annars då?

 26. Helen Andersson

  Benyamin tycker jag mest om av de namnen som ni har som förslag. Anthony skulle jag ha bytt ut mot Antonio.

  Nicolas är för likt Nicole.

  Men när väl gossen är född kommer nog namnet på plats. Vi hade ett namn uttänkt på lilla jäntan innan men när hon kom så såg hon inte ut alls att heta det. Hon fick heta lillasyster i 2 veckor innan namnet föll på plats.

 27. Hjördis Pedersen

  Jag tycker Kevin, Lucas Simon och William eller Lenny Milton tycker jag är ett sött namn. Dom andra namnen påminner om några av barnens namn. men vilket ni än väljer så blir det ett fint namn, lycka till.kram

 28. Carina

  Jag tycker Kevin är fint 🙂 mina tre pojkar heter Mio, Noel och Lias. Men pojknamn är jätte svårt tycker jag . Flicknamn har jag massor.

 29. Tess

  Leandro är otroligt vackert, hade velat ha det på sonen men vi är helsvenska båda föräldrarna med ett tråkigt efternamn så det funkade inte

 30. Alexandra

  Jag älskar namnet Benjamin! Min man har tyvärr vägrat det på våra barn 🙁 Tycker alla era förslag är fina men Benjamin är då favoriten för mig 🙂

 31. 7 barnsmamman

  Lucas är ett fint namn :). Det heter en av mina söner. Det ligger etta på namntoppen, så det skulle väl passa bra ;). Och oftast så blir det inga smeknamn då det är ett kort namn isäg.
  William år oxå ett fint namn. Smeknamn Wille, ganska gulligt 😉
  Lycka till i namndjungeln, ni hittar säkert ett bra namn till er lille prins.

 32. A

  Jag röstar för Leandro! Fint och ovanligt. Klingar lite med det spanska påbråt. Han lär vara den enda i klassen som heter så. Andra namnen är också fina men inte så ovanliga

 33. Mamma till Valentino och Mirella. <3

  Jag gillar Nicolas jätte mycket, det ska vår nästa son heta om vi får en. 🙂 Då blir det Jorge Nicolas (Nicolas som tilltalsnamn) och då blir han döpt efter båda våra morfadrar (?) även Anthony, Benjamin och Leandro är fint! 🙂 Nicole, Vanessa, Danilo, Jonathan, Olovia och .. Inte någon av dom 6 första namnen i alla fall, tycker jag. Möjligtvis Kevin i så fall men annars tycker jag att någon av dom 4 sista klingar bättre ihop med resten av syskonskaran, så brukar i alla fall jag tänka att om man skriver syskonens namn och vilket som låter bäst ihop med dom, hihi. 🙂 Men det har jag nog fått ifrån att min kompis Siribana rabblade upp alla hennes syskon och då var det typ “Mohammed, Ahmed, Abdul, Besarta, Onur och Oscar, haha” Oscar passade ju inte alls in med resten av namnen, fast samtidigt kanske han såg ut som en Oscar. 🙂 Ber om ursäkt om möjliga stavfel på dina barns namn, ville mest skriva upp eftersom att jag tänker så som sagt. 🙂

 34. Emelie - Mamma till Dewin, Wilton & Alwida

  Jag är så besatt av namnet Elvis 🙂
  Det skulle vår son som dog hetat ;/
  Men av dom namnen ni har gillar jag Damian och Benicio 🙂

 35. peachbeast

  Damian, Leandro och Lucas tycker jag är fina. Min man heter Antonio i andranamn och det gillar jag bättre än Anthony. Ett annat namn som är jättefint är Salvador (gillar även konstnaren med samma namn mycket). Hoppas ni hittar ett namn som ni båda gillar :-). Annars kan han heta bebe hela livet 😉

 36. Anonym

  Ni ska ju komma fram till ett namn själva såklart, men här är mina egna åsikter om namnen 🙂

  Nicolas borde strykas, eftersom att det påminner jättemycket om Nicole. För lika.

  Benicio & Leandro skulle jag också strykt. Jag brukar gilla lite uddare namn men dessa var nog lite udda på en helt annan nivå. Benicio tror jag inte många skulle kunna uttala rätt heller. Och Leandro låter som en blandning av Alessandro och Leonardo…dvs, inte så originellt.

  Damian var fint men låter lite väl likt Danilo tycker jag. Anthony var också fint men påminner om Jonathan, enligt mig.

  Benjamin är ett namn som jag tycker passar äldre generationer, sen skulle smeknamnet säkerligen bli Ben eller Benny, vilket inte jag tycker är så värst fint.

  William, Kevin, Simon och Lucas återstår. William och Lucas är mina favoriter. För de är inte särskilt lika de andra namnen, sen är de fina. 🙂

  OBSERVERA, det här är mina egna åsikter, och ingen beodran hehe:) Hoppas ni kommer överens. Dock tycker jag du har mer att säga till om än maken för det är ju du som kommer föda;) Hihi. Här har du några namnförslag av mig: Vincent, Raphael, Gabriel.

 37. Ebba

  Älskar namnet William. Min förstfödda heter det och det är ett namn som vi bestämt långt innan vi fick honom. Välj det!! 🙂

 38. Malin

  Leandro tyckte jag va fint hihi 😉 vi hade figo som förslag här 😉
  Tycker de är gulligt 😉 de e svårt med namn helst då man
  Har några barn 😉

 39. Frida

  William är fint och skulle passa sina syskon 🙂
  Leandro är också väldigt fint, Leonardo är också en favorit hos mig 🙂 lycka till, det är inre helt enkelt 😉

 40. Helén

  Oj det var verkligen fina namn ni valt. Jag gillar personligen av dessa Lucas, Damian, William och Kevin.
  Min ena har valt till sina tvillingar ett namn var och det blev Leon och Emil. Hon trodde det skulle bli en av var så Emil fanns inte i början.
  Min andra systerdotter valde Tor Jonny Harley.. Lite udda kanske. Men dom är mycket för asatron och dödsskallar. Så det funkar.
  Men stå på dig för om jag ej minns fel så har du väl skrivit att du gillar Damian…. Tycker det är urfint namn

 41. vivi

  Leandro är så fint namn! Ville att min lille son skulle heta men det gick inte hem hos mannen så vi kompromissade och det blev Lionel 🙂 min första son heter Matias!

 42. Ellie

  Lucas och William är mina favoriter och även de namnen tycker jag passar bäst in med syskonskaran 🙂

  Nicholas tkr jag blir förlikt Nicole.

 43. Emma

  Jag tycker mest om William, men även Benjamin och Lucas! Nicolas tycker jag är för likt Nicole!

  Jag skulle tycka det var super gulligt med : Nicole,Vanessa,Jonathan,danilo,olivia&william 🙂

 44. Anna

  Åh Leandro är så fint!
  Vi har haft det som namnförslag men det har bara blivit tjejer! :-)Annars passar Nicolas in i eran namnskara 🙂

 45. Anonym

  Ett förslag till just namnet Simon som är ganska vanligt är Sion/Zion 🙂 Hörde det någonstans nån gång därför kom jag och tänka på det.

 46. Helena H

  Oj vad många som tycker namnet William. 🙂 Själv tycker jag inte att det passar så bra till syskonens namn, blev lite fel på nå vis.
  Av de andra namnen är det nog Benicio jag skulle valt om det ska passa syskonskarans namn. (om c-et uttalas som s, inte k)
  Leandro var fint, men skulle inte valt det före Benicio. Så nästa pojke kan heta Leandro. 😉
  Annars tycker jag Theodor, Vincent eller Leon skulle passa in. 🙂
  Är så svårt detta med namn. Ett stort beslut man ska ta.
  Ha det bäst.
  Kram från Söderhamn

 47. Margareta W

  En sak som jag har tänkt på att många “nysvenskar” säger att de aldrig blir kallade på arbetsintervjuer och att det beror på deras utländska namn. Det har varit folk med arabiska namn men även från Turkiet och forna Jugoslavien.Oerhört trist och en del har tagit svenska namn och då fått jobb!!!Jag skulle ändå tänka på det. Benicio Gonzales skulle kunna vara en sån kombination.Är Benicio ett Latinamerkanskt namn?

 48. Minna

  Man kan göra smeknamn av alla namn, ALLA. Nicole kan bli Nicy, Jonathan Jon, Vanessa Van, Danilo Dan, Olivia Olli osv. En gammal kompis till mig som hette Olivia blev kallad Olli eftersom det fanns 3 andra Olivia på vår skola. Benjamin blir lätt Ben, (vilket, enligt mig, inte är fint) speciellt i USA. Jag heter Minna och har blivit kallad allt från Mia till Nina, så det kommer man aldrig ifrån. William, Lucas & Simon är så himla vanliga namn(likaså Kevin), FÖR vanligt för att jag ska tycka det är fint. Tror de toppar alla listor på vanligaste namn typ 2012. ALLA ungar heter det ju! Man vill väl ändå att andra ska förstå vem man pratar om när man säger barnens namn, för annars blir det lätt William.P, William.K, William.S och det är synd tycker jag. Lorenzo som nån skrev är ju bara urfint! Damian är rätt likt Danilo som nån annan sa. Vincent el Kasper? Elliot, Zakarias? Med andra ord: när man väljer namn till sina barn, så tycker JAG personligen att man ska tänka på att inte välja nåt som alla andra heter, men det ska inte heller vara så ovanligt att folk inte kan uttala det, som tex Benicio. Visst har jag varit förbannad på min mamma många gånger som gav mig ett så pass ovanligt namn, men jag hade nog varit ännu mer förbannad om jag hetat Felicia eller Emma som alla andra i min ålder gör. Man kan aldrig komma ifrån hur andra uttalar eller skriver ett barns namn, men vad man kan påverka är om ens barn delar namn med 5 andra på dagis eller är ensam om det.

 49. Anonym

  Hej ja har inte läst din blogg så länge, så har inte så stor koll på va släktingarna heter än, men Leandro är jättefint å passar med dom andra syskonen. Andra namn som ja kan komma på som skulle passa er i namndjungeln är Dimitri, Miguel, Charlie, Agathon, Elijha, Sandor eller Valentin

 50. anna

  fina namn allihop!
  själv har jag bara tjejer men om jag hade fått en pojke så hade jag velat, eliah, isak eller charlie.
  vet några som “kom på” ett helt eget namn till sin son, alexian det är fint!

 51. Pernilla-mamma till Kevin, Jamie o en till i magen

  hihi de där med namn e ju sååå svårt…
  du ser ju vad mina barn heter 😉

  Jag hejjar nog på Nicholas eller Leandro=)men även anthony skulle ju passa!!!

  ni vet ju alla fall vad som ligger i din mage…vi fick inte veta vad som ligger i min mage=( o jag som e såååå nyfiken o verkligen vill veta!!!
  så vi måste fundera ut både tjej o killnamn…inte de lättaste…
  jag vill ju oxå vad de blir så jag kan fixa med kläder o planera o sånt=) gillar ju sånt…hihi…

  Kram på re o ta hand om dej=)

 52. Caroline

  Ååh Leandro var fint! Såg att jag inte var den enda som tyckte det också 😉 men Damian och Benjamin är fint med 🙂
  Ett litet namnförslag från mig är Adrian hihi 🙂

 53. Cill

  Jag tror att du gillar
  Benjamin, Damian, Kevin, Anthony, Benicio, Nicolas
  och att Andres gillar
  Lucas, Leandro, Simon, William.

  Jag tycker att Lucas är finast.
  Benjamin, Damian, William, Lucas passar bäst till storasyskonens namn.

  Lycka till!

 54. nlie

  Hej! Jag tycker att William och Lucas är finast och har även funnits med på våra topplistor till barnen, dock vann pojknamnen Jamie och Alexander här hos oss 🙂 Dock kanske dem inte passar bäst in i er spansk/finska familj, det är ju lite svårt att avgöra. Jag som bor vid spanien borde ju ha massor av fina spanska namn på lager men dem vanligaste här i Gib är mer brittiska namn med spanska endelser eller liknande. Vanligt här är alla sorters Jay-namn tex Jacey, Jayden, Jace, Jayland osv. Spontand av era namnförslag skulle jag säga Benjamin. Känns mest rätt på något sätt. Andra namn på våran lista har varit Hugo, Julian, Jonathan, Sebastian. Men kanske Gabriel, Lewis eller Angel skulle passa hos er 🙂 Oj så långt det blev, tack för en bra blogg, du verkar vara en bra tjej oh jag skulle gärna lära känna dig mer! kram

 55. Greta

  Jag ändrar mig från min tidigare åsikt och säger att han borde heta William! Flera FINA smeknamn, passar till alla syskonen… Jag tycker också att Malcolm, Cian och Liam skulle vara fint på lill-pöjken!

 56. Charlie

  William och Lukas är så fina namn! Nicolas tycker jag verkligen inte passar eftersom ni har en dotter som heter Nicole.

 57. Emma

  Ta bort s på Lucas så det blir Luca istället! Mer spanskklingande även om jag tror att det är mest italienskt. Eric kanske? Det funkar ju på spanska också! Eftersom jag gillar motorcykelracing kommer här lite fler spanska namnförslag från Motogp som kanske kan vara till hjälp: Aleix, Lorenzo, Alvaro, Marc, Luis, Julian, Isaac, Maverick (jo killen ifråga är faktiskt döpt efter Top Gun)
  Lycka till med namnvalet! Å tack för att du uppdaterar så ofta!

 58. Sandra

  Leandro vilken fint namn =) Gillar alla namnen du radat upp men det blev en favorit även Benicio. <3 Hur mår ni nu tänkte på halsflussen.

 59. Celia

  Det där med namn är ju supersvårt, och för att ställa till det lite extra kommer jag med några förslag till som ni kanske kan gilla. 😀
  Jag har själv gett min son ett finskt namn som passar på spanska Antero.
  Några andra förslag är Theodor, Gabriel eller
  Vincent.
  Lycka till!!!

 60. Natta

  Jag gillar ovanliga namn så därför hade jag valt Leandro, hur fint som helst 🙂 annars gillar jag även Lucas och William.

 61. Klara

  Leandro var superfint! Själv gillar jag namnet Leander och har med det på mina 10-topp på pojknamn.

  Tycker att det är jättekul att följa din blogg. Ni verkar vara en så mysig familj och jag är imponerad hur du får ihop vardagen så smidigt. Har du några mattips för bebisar? Min 8-månaders är ganska kräsen och vill bara äta spagetti och köttfärssås. (Hemlagad! Hon vägrar allt som heter burkmat)

  Ha en fin dag 🙂

 62. Rebecca

  Mina favoritnamn där är Lucas,Simon och Benjaminoch William men då är jag helsvensk och har ett väldigt svenskt efternamn. Till er familj skulle även dom lite udda namnen passa bra 🙂 När jag läste namnlistan fastnade jag för Benicio. Tror det skulle passa er familj väldigt bra!! Lycka till!! Det är svårt det där!!

 63. anna

  Jag gillar Simon. eller Linus det påminner om den medicinen som du åter för tappen(kommer inte ihåg vad den heter just nu dock)
  min äldsta son heter Kevin så har jag en Jason och en Colin och en Morris också!
  Caspian är också fint (Narnia)

 64. Malin

  Jag tycker Benjamin eller William, det skulle passa med dom andra barnen och är även väldigt fina namn. Sedan tycker jag som många andra att Nicholas är alldeles för likt Nicole kan nog bli jobbigt.

 65. Margareta W

  Håller med dej om det här med smeknamn det kan förstöra ett namn.Hoppas inte att Jonathan blir kallad Jonny!
  Jag gillar Lucas, William, Simon, Nicolas och Benjamin (men absolut INTE med y ger bara problem med felstavning)
  Gillar även Matteo,Filip/Felipe,Marcus,Adrian
  Lycka till!

 66. Johanna

  William: tycker jag inte om.
  Benicio: hur uttalar ni?
  Benjamin/Benyamin: skulle passa fint med syskonen.
  Kevin: kanske.
  Simon: kanske.
  Nicolas: är lite väl likt Nicole.
  Leandro: skulle kunna passa.
  Anthony: nja.

  Plus ett förslag som en ovanstående skrev:
  Gabriel min lillebror heter det. Skulle passa fint med syskonens namn. Det “klickar”. Föreslå gärna det för Andre.

 67. Mia

  Många fina namn! Leandro var min favorit av dessa! 🙂
  Lucas tror jag var det vanligaste namnet bland pojkar år 2013 om jag inte minns fel, värt att tänka på om man inte vill ha för vanliga namn 🙂

 68. Vill vara anonym

  Jag tycker William eller Leandro passar bäst till era andra barn (jag är lite löjlig och vill att det ska passa ;p) annars tycker jag Matheo är fint och passar också till era andra.
  Adriano annars då?

 69. Helen Andersson

  Benyamin tycker jag mest om av de namnen som ni har som förslag. Anthony skulle jag ha bytt ut mot Antonio.

  Nicolas är för likt Nicole.

  Men när väl gossen är född kommer nog namnet på plats. Vi hade ett namn uttänkt på lilla jäntan innan men när hon kom så såg hon inte ut alls att heta det. Hon fick heta lillasyster i 2 veckor innan namnet föll på plats.

 70. Hjördis Pedersen

  Jag tycker Kevin, Lucas Simon och William eller Lenny Milton tycker jag är ett sött namn. Dom andra namnen påminner om några av barnens namn. men vilket ni än väljer så blir det ett fint namn, lycka till.kram

 71. Carina

  Jag tycker Kevin är fint 🙂 mina tre pojkar heter Mio, Noel och Lias. Men pojknamn är jätte svårt tycker jag . Flicknamn har jag massor.

 72. Tess

  Leandro är otroligt vackert, hade velat ha det på sonen men vi är helsvenska båda föräldrarna med ett tråkigt efternamn så det funkade inte

 73. Alexandra

  Jag älskar namnet Benjamin! Min man har tyvärr vägrat det på våra barn 🙁 Tycker alla era förslag är fina men Benjamin är då favoriten för mig 🙂

 74. 7 barnsmamman

  Lucas är ett fint namn :). Det heter en av mina söner. Det ligger etta på namntoppen, så det skulle väl passa bra ;). Och oftast så blir det inga smeknamn då det är ett kort namn isäg.
  William år oxå ett fint namn. Smeknamn Wille, ganska gulligt 😉
  Lycka till i namndjungeln, ni hittar säkert ett bra namn till er lille prins.

 75. A

  Jag röstar för Leandro! Fint och ovanligt. Klingar lite med det spanska påbråt. Han lär vara den enda i klassen som heter så. Andra namnen är också fina men inte så ovanliga

 76. Mamma till Valentino och Mirella. <3

  Jag gillar Nicolas jätte mycket, det ska vår nästa son heta om vi får en. 🙂 Då blir det Jorge Nicolas (Nicolas som tilltalsnamn) och då blir han döpt efter båda våra morfadrar (?) även Anthony, Benjamin och Leandro är fint! 🙂 Nicole, Vanessa, Danilo, Jonathan, Olovia och .. Inte någon av dom 6 första namnen i alla fall, tycker jag. Möjligtvis Kevin i så fall men annars tycker jag att någon av dom 4 sista klingar bättre ihop med resten av syskonskaran, så brukar i alla fall jag tänka att om man skriver syskonens namn och vilket som låter bäst ihop med dom, hihi. 🙂 Men det har jag nog fått ifrån att min kompis Siribana rabblade upp alla hennes syskon och då var det typ “Mohammed, Ahmed, Abdul, Besarta, Onur och Oscar, haha” Oscar passade ju inte alls in med resten av namnen, fast samtidigt kanske han såg ut som en Oscar. 🙂 Ber om ursäkt om möjliga stavfel på dina barns namn, ville mest skriva upp eftersom att jag tänker så som sagt. 🙂

 77. Emelie - Mamma till Dewin, Wilton & Alwida

  Jag är så besatt av namnet Elvis 🙂
  Det skulle vår son som dog hetat ;/
  Men av dom namnen ni har gillar jag Damian och Benicio 🙂

 78. peachbeast

  Damian, Leandro och Lucas tycker jag är fina. Min man heter Antonio i andranamn och det gillar jag bättre än Anthony. Ett annat namn som är jättefint är Salvador (gillar även konstnaren med samma namn mycket). Hoppas ni hittar ett namn som ni båda gillar :-). Annars kan han heta bebe hela livet 😉

 79. Anonym

  Ni ska ju komma fram till ett namn själva såklart, men här är mina egna åsikter om namnen 🙂

  Nicolas borde strykas, eftersom att det påminner jättemycket om Nicole. För lika.

  Benicio & Leandro skulle jag också strykt. Jag brukar gilla lite uddare namn men dessa var nog lite udda på en helt annan nivå. Benicio tror jag inte många skulle kunna uttala rätt heller. Och Leandro låter som en blandning av Alessandro och Leonardo…dvs, inte så originellt.

  Damian var fint men låter lite väl likt Danilo tycker jag. Anthony var också fint men påminner om Jonathan, enligt mig.

  Benjamin är ett namn som jag tycker passar äldre generationer, sen skulle smeknamnet säkerligen bli Ben eller Benny, vilket inte jag tycker är så värst fint.

  William, Kevin, Simon och Lucas återstår. William och Lucas är mina favoriter. För de är inte särskilt lika de andra namnen, sen är de fina. 🙂

  OBSERVERA, det här är mina egna åsikter, och ingen beodran hehe:) Hoppas ni kommer överens. Dock tycker jag du har mer att säga till om än maken för det är ju du som kommer föda;) Hihi. Här har du några namnförslag av mig: Vincent, Raphael, Gabriel.

 80. Ebba

  Älskar namnet William. Min förstfödda heter det och det är ett namn som vi bestämt långt innan vi fick honom. Välj det!! 🙂

 81. Malin

  Leandro tyckte jag va fint hihi 😉 vi hade figo som förslag här 😉
  Tycker de är gulligt 😉 de e svårt med namn helst då man
  Har några barn 😉

 82. Frida

  William är fint och skulle passa sina syskon 🙂
  Leandro är också väldigt fint, Leonardo är också en favorit hos mig 🙂 lycka till, det är inre helt enkelt 😉

 83. Helén

  Oj det var verkligen fina namn ni valt. Jag gillar personligen av dessa Lucas, Damian, William och Kevin.
  Min ena har valt till sina tvillingar ett namn var och det blev Leon och Emil. Hon trodde det skulle bli en av var så Emil fanns inte i början.
  Min andra systerdotter valde Tor Jonny Harley.. Lite udda kanske. Men dom är mycket för asatron och dödsskallar. Så det funkar.
  Men stå på dig för om jag ej minns fel så har du väl skrivit att du gillar Damian…. Tycker det är urfint namn

 84. vivi

  Leandro är så fint namn! Ville att min lille son skulle heta men det gick inte hem hos mannen så vi kompromissade och det blev Lionel 🙂 min första son heter Matias!

 85. Ellie

  Lucas och William är mina favoriter och även de namnen tycker jag passar bäst in med syskonskaran 🙂

  Nicholas tkr jag blir förlikt Nicole.

 86. Emma

  Jag tycker mest om William, men även Benjamin och Lucas! Nicolas tycker jag är för likt Nicole!

  Jag skulle tycka det var super gulligt med : Nicole,Vanessa,Jonathan,danilo,olivia&william 🙂

stats