My Baby Dolls

♥ Tack! ♥


Tack för era fina kommentarer, det lyfte upp mig igen.
Det känns så bra att efter ett sånt inlägg få så mycket fint respons, om att jag inte är ensam om att känna så. (Fast det känns som det…) Så TACK för att ni fina människor tar er tid att lyfta upp mig när jag känner mig riktigt låg, ni är bäst och jag uppskattar era fina ord.

I eftermiddags gick Andres iväg för att spela poker hos Kicki & Sami, jag och barnen gick ut och lekte en stund på lekparken innan vi gick tillbaka hem, badade, nattade grabbarna och så hade jag myspys med tjejerna och tittade på Idol. Vi alla tre somnade på soffan, men nu har jag burit in dem till deras egna sängar.
Jag ska också gå ner nu tänkte jag, men jag kommer att sova med mobilen tätt, tätt intill, bara ifall Shabnam skulle behöva mig. Diego kommer ju hem från Finland imorgonbitti, så ifall nånting skulle hända nu… Dom har beräknad födsel 6.11, så det är inte alls så långt kvar.
Jag längtar sååå…. Tänk att ännu en ny familjemedlem ska snart göra sig redo för att möta den stora världen…
Jag ska bli ”bonus farmor” och tänker ta mitt jobb på allvar!

Mina ögon svider jätte mycket, känner mig så löjligt känslig och liten just nu.
Jag saknar Andres.

Nu ska jag ta mobilen med mig och gå ner och sova. Det är en ny dag imorgon.

God Natt allihopa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mummu

    Satu om du har tid imon,kan du fixa msm till mig,jag fattar 0 och allting är på finska,måste ha det på svenska,att pua kan också läsa.kram

  2. Tanna

    Hej ! Jag beundrar dig som orkar med 4 st barn och så små också. Visst du har valt det själv och vara mamma är det bästa som finns. Men man behöver ha egen tid, gå på toa själv, få bada i lugn och ro osv. Du är en supermamma ! <3Kommer du ihåg när dina killar började få smakisar ? Hur korrigerade man det med åldern ? Jax är ju 4 månader nu, eller 2 beroende på hur man ser det…Kram !

stats