My Baby Dolls

♥ EN dag kvar!!! ♥

God dag!
Vet ni vad det är för dag idag? SISTA dagen jag går här hemma med baby # 6 i magen!
IMORGON ska jag ringa till förlossningen och fråga vilken tid jag ska komma in för igångsättning.
GALET jag vet!
Hade förvärkar igårkväll och hann bli nervös. Nu kommer jag ihåg hur ont det gjorde. Vi får hoppas att ”Torgny” är samarbetsvillig imorgon och inte låter oss vänta alldeles för länge på honom. Man vet ju aldrig… 😉
Natten var ju som sagt inte så sömnvänlig direkt med förvärkar och en ledsen olivia som vaknade stup i kvarten helt piggelin och ville mig sin tavla med några bilder på henne från förra sommaren och alla leksaker som hon såg i sitt rum.
 
Hon sov i 3 (!) timmar idag och jag passade på att vila jag också. Jag har grejer jag måste förbereda med idag, men plötsligt står det helt still i huvudet och därav har jag inte gjort något alls.
Jag ska gå igenom BB-väskan iaf. Tvätta bort så mycket av tvättbergen som jag kan, plocka fram kläder till barnen..
behöver handla lite frukostgrejer också.
Spjälsängen är en tradition som Andres och barnen sköter om. Dom skruvar upp sängen när jag är på BB.
 
Igår var det ännu en härlig dag ute i solen för våran del. Tog bilder med Andres gamla mobilkamera men jag har inte hunnit skicka över dom ännu, men det gör jag senare idag, så dom kommer under dagen 😉
 
Kul att inte ha sin systemkamera med sig till förlossningen… 🙁 Och min mobil som ju också gick sönder. men jag fick låna Andres gamla mobil och den är intei tiptop ordning heller. Jag har inte mina nummer kvar på den… och ljudet är katastrof. Men det ska nog gå. Det måste ju gå!
 
Bjuder på några andra bilder här så länge:
 
Häromdagen köpte Andres ett pussel åt flickorna, en med 150 bitar och dom älskar den.
Superduktiga är dom som gör den själva blixtsnabbt också.Smiley
 
Puua & Olivia svärdas i leksaksaffären…
 
Mina två ”stora” sessor ♥
 
Pyssel…
 
Ni ser att Olivia har lärt sig att klättra upp på köksstolarna själv nu… *suck*
När jag ska ta fram mobilkameran så springer hon snabbt till vardagsrummet och sätter sig på högtalaren och säger ”Chiiiiiz!”
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats