My Baby Dolls

♥ BIG NEWS! ♥

Gott folk- jag har stora nyheter.
Smiley
Barnmorsan jag träffade igår ringde upp idag. Jag förklarade läget, hur jag kände och detta med antibiotikan och hon sa att det måste ha blivit något missförstånd.
Hon sa att man sätter igång först när man kommit till vecka 37 + 0 och det var det jag ville- INTE tidigare!
Då var det heeelt andra toner, då var det minsann inga problem, en helt annan sak för då är barnen färdigutvecklade i magen. Hon lät jätte glad och positiv.
 
Upplägget blev såhär- Nästa onsdag när jag är i vecka 37 + 0 blir jag igångsatt.
Men (!!!) hon trodde inte att jag skulle hinna komma så långt, så hon skrev ut antibiotika till mig som jag ska börja med redan nu idag. Och så får jag det på förlossningen intraventöst också om det är så att jag föder tidigare än nästa onsdag.
 
Jag kan inte fatta det!!!
Senast nästa ondag är jag 6 barnsmamma!!!!!!!
Smiley
Jag visste knappt vart jag skulle ha tagit vägen, så glad som jag var!
NU känns det här mycket bättre. Jag känner mig trygg.
Nu ska jag njuta av dessa sista dagar till fullo.
 
Jag & Olivia ♥
 
 
Gaaaaah, jag är så exalterad!!! Smiley
Helt overkligt!
 
Längre än såhär gick ju inte min ”Gissnings”- lista nurå.
Ni kan ju fortfarande gissa, om ni tror att han kommer tidigare än 23/4. Smiley
Fast jag tycker att det datumet är bra, han får ligga kvar ett tag till så att jag hinner äta min antibiotika. 😉
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Åååå va skönt för dej. Härligt. V37 är de ju klara Lixom. Jag blir snittad i v37+1 dock kanske det blir v36 nu för jag har fått Hepatos…totalt vidrigt. Hoppas allt går bra för dej ska bli så spännande att följa

 2. marie

  Vad glad jag blir för din/eran skull. Tänk snart 6 barnsfamil, vilken lycka.Kram och ha en super dag med mycket vila

 3. FAMILJEN LINDVALL, MAMMA TILL 3 SMÅ TROLL OCH MIN RESA FRÅN FETMA TILL NORMALVIKTIG. DET HÄR ÄR VÅRAN VARDAG!

  Åååååå så spännande!!! gul så kul för er!!! Jag tror han kommer ut den 20/4 🙂 men hoppas på så länge som möjligt såklart” jag har nog missat men varför ska du äta antibiotika? är det för att du får barnen för tidigt? Lycka till nu och hoppas allt går bra! Kram

 4. Anki

  Så skönt för dig att ha ett datum för födslen om nu inte nr 6 väljer att komma tidigare… Jag håller kvar vid mitt datum den 21/4 😉

  Trötta kramar från Skåneland

 5. Eva-Lena

  Grattis! Vad roligt att det löste sig för er =) Jag har följt er i 3 år nu, jag hittade hit av en slump när jag googlade på människor som fött barn tätt. Själv har jag 4 barn som är 5, 3 1/2, 2 1/2 och 8 månader och det är fantastiskt med alla dessa små liven. Jag tycker att du gör ett jättebra jobb med alla barnen, kommer det fler efter det här 6:e? Hoppas på det, jag älskar storfamiljer och vill själv ha fler barn. Tyvärr så blir det nog bara högst 1 till då jag inte kan föda normalt pga för litet bäcken och har därför gjort kejsarsnitt med 3/4 barn. Hoppas lille ”Torgny” tänker sköta sig där inne och stanna tills nästa vecka nu, kommit någonstans på namnfronten än? =D

 6. mikael

  Hej ja förstår du undrar angående ja skrev du hade ändrat utseende på bloggen förlåt men de va min mobil som ställde till de den hade ändrat men nu e de bra igen tänkte bara säga de kram

 7. Carina fyra barns mamma men planerar fler

  Aaaa vad spännande:) det var ju mitt gissningsdatum:) kanske vann jag:) lycka till!! Väntar spänt på uppdatering.

 8. Clin

  Vilka fina namn ni har på barnen =)
  Har ni något till bebisen?
  Åhh vad jag kan sakna att vara gravid. Känna sparkarna. Är så längesen så jag knappt kommer ihåg det men det jag kommer ihåg var underbart 😉

 9. Annsofie

  Men åååh, grattis! jag blir så glad för din/er skull. Vet precis hur det känns och hur lycklig man är över att få en exakt dag man får träffa sin efterlängtade lilla plutt. Jag kommer med spänning läsa din blogg flera ggr per dag för att se om något nytt hänt.
  Massa lycko kramar från mig till dig!!

 10. lejoninnan-52

  GRATTIS………….Vad härligt och lugnande för er alla.
  Njut nu de sista dagarna.

  Hälsningar Skåneland.

 11. Jennie

  Åh! Då blir du igångsatt på min dotter Elvias födelsedag 🙂 hon fyller 3 år nästa onsdag.
  En väldigt bra dag att föda barn på 🙂

  Lycka till!

 12. Anna

  Åååå va skönt för dej. Härligt. V37 är de ju klara Lixom. Jag blir snittad i v37+1 dock kanske det blir v36 nu för jag har fått Hepatos…totalt vidrigt. Hoppas allt går bra för dej ska bli så spännande att följa

 13. marie

  Vad glad jag blir för din/eran skull. Tänk snart 6 barnsfamil, vilken lycka.Kram och ha en super dag med mycket vila

 14. FAMILJEN LINDVALL, MAMMA TILL 3 SMÅ TROLL OCH MIN RESA FRÅN FETMA TILL NORMALVIKTIG. DET HÄR ÄR VÅRAN VARDAG!

  Åååååå så spännande!!! gul så kul för er!!! Jag tror han kommer ut den 20/4 🙂 men hoppas på så länge som möjligt såklart” jag har nog missat men varför ska du äta antibiotika? är det för att du får barnen för tidigt? Lycka till nu och hoppas allt går bra! Kram

 15. Anki

  Så skönt för dig att ha ett datum för födslen om nu inte nr 6 väljer att komma tidigare… Jag håller kvar vid mitt datum den 21/4 😉

  Trötta kramar från Skåneland

 16. Eva-Lena

  Grattis! Vad roligt att det löste sig för er =) Jag har följt er i 3 år nu, jag hittade hit av en slump när jag googlade på människor som fött barn tätt. Själv har jag 4 barn som är 5, 3 1/2, 2 1/2 och 8 månader och det är fantastiskt med alla dessa små liven. Jag tycker att du gör ett jättebra jobb med alla barnen, kommer det fler efter det här 6:e? Hoppas på det, jag älskar storfamiljer och vill själv ha fler barn. Tyvärr så blir det nog bara högst 1 till då jag inte kan föda normalt pga för litet bäcken och har därför gjort kejsarsnitt med 3/4 barn. Hoppas lille ”Torgny” tänker sköta sig där inne och stanna tills nästa vecka nu, kommit någonstans på namnfronten än? =D

 17. mikael

  Hej ja förstår du undrar angående ja skrev du hade ändrat utseende på bloggen förlåt men de va min mobil som ställde till de den hade ändrat men nu e de bra igen tänkte bara säga de kram

 18. Carina fyra barns mamma men planerar fler

  Aaaa vad spännande:) det var ju mitt gissningsdatum:) kanske vann jag:) lycka till!! Väntar spänt på uppdatering.

 19. Clin

  Vilka fina namn ni har på barnen =)
  Har ni något till bebisen?
  Åhh vad jag kan sakna att vara gravid. Känna sparkarna. Är så längesen så jag knappt kommer ihåg det men det jag kommer ihåg var underbart 😉

 20. Annsofie

  Men åååh, grattis! jag blir så glad för din/er skull. Vet precis hur det känns och hur lycklig man är över att få en exakt dag man får träffa sin efterlängtade lilla plutt. Jag kommer med spänning läsa din blogg flera ggr per dag för att se om något nytt hänt.
  Massa lycko kramar från mig till dig!!

 21. lejoninnan-52

  GRATTIS………….Vad härligt och lugnande för er alla.
  Njut nu de sista dagarna.

  Hälsningar Skåneland.

 22. Jennie

  Åh! Då blir du igångsatt på min dotter Elvias födelsedag 🙂 hon fyller 3 år nästa onsdag.
  En väldigt bra dag att föda barn på 🙂

  Lycka till!

stats