Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

♡ Välkommen till Familjen ♡

ÄNTLIGEN har dom fått varandra.
Barnens kusin Javier och hans flickvän har fått lov att förlova sig och vi kan äntligen öppet välkomna fina Hazal till familjen!
Jag är så glad för deras skull, kärleken övervinner allt, bara man tror och kämpar för det!

Javi & Hazals förlovning (1)
Ni är så fina ihop och vi är alla så glada för er skull. ♡

Barnens farbror Oscar, Hazal och Javi
Javi & Hazals förlovning (4)
Andres tog med sig Jonathan till deras förlovningsfest, och Jonathan var eld och lågor när han kom hem och berättade att han hade fått en vän. Jag frågade vad han hette, men det hade han glömt att fråga. Jag frågade vad dom gjorde och vad dom pratade om och han sa att killen inte kunde svenska. Han pratade tyska och turkiska, men tydligen kom dom kom överrens ändå. Sötisen 😀

Hazal kommer från Turkiet så dom har lite olika traditioner och seder när det gäller förlovning, här skulle den närmsta familjerna bevittna när ringen träs på, så ledsen att jag missade det. Jag ser dock fram emot bröllop 😉

Javi & Hazal
ÄNTLIGEN får jag visa Hazal här på bloggen, så himla kul! Den här tjejen och jag klickade direkt och hon har blivit en otroligt fin vän för mig.

♡ Önskar er all lycka Javi & Hazal! ♡

Javi & Hazals förlovning (3) Javi & Hazals förlovning (2)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosa

    Grattis till fina paret!! Jag tycker att man kan läsa mellan raderna att de pga olika kulturer ville vänta med att gå ut officiellt innan de hunnit berätta för alla släktingar osv. Även om vi tycker att det är en självklarhet att få välja en livspartner oavsett kultur, religion osv så måste vi ha förståelse för den äldre generationen som inte är födda här. Jag tycker att det här är en fint exempel på att kärleken övervinner allt!!! <3

  2. Mamma till 5

    Grattis till dem! Måste vara väldigt stort för dem att få vara med varandra öppet nu! Ser oxå fram emot bröllopet, kommer bli så annorlunda!
    Har barnens storebror micael och hans fru skiljt sig?

    Men om jag inte missminner mig så har hon varit med i bloggen tidigare? Studenten? Kalas?

stats