Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

… Cold and rainy day …

Hallå vänner, hur mår ni idag?

Jag var så trött i morse när väckarklockan ringde, jag kände mig fullständigt ur funktion: jag kände mig så trött att jag trodde att jag var sjuk. Men vilken tur, det visade sig att jag bara var väldigt trött 😉 Jag får skylla mig själv som satt med några blogginlägg till klockan 01- på natten.
Idag skulle Nicole med sin klass på museum, allt var klart, matsäck, allt. Hon kommer till våran säng framåt morgontimmarna och klagar på ont i huvudet och har nästan panik att hon måste iväg. Hon vill verkligen inte, och jag sa att det känns nog bättre på morgonen. Men icke.
Hon stannade hemma, och då ville också Vanessa stanna hemma. Vanessa skulle egentligen på ett mindre utflykt idag, då förskoleklassarna ska besöka skolan och ta deras lunchtid.
Olivia ville såklart också stanna hemma och det tyckte jag att hon kunde få.
Danilo och Jonathan ville till föris idag, för dom ska äntligen besöka skolan, kolla runt lite och få äta i skolmatsalen! Vilken lycka för två 6-åriga pojkar!

Så nu är vi hemma, alla förutom twinsen. Dom fick dock gå till föris först vid 10, så det blev en lugn morgon.

Småttingarna sover nu och jag sitter med en kopp kaffe och försöker piggna till. Det är grått, det blåser och det regnar, en helt perfekt hemma pysslardag! 🙂

DSC00053
Mina stora tjejer ♡

DSC00064
Jag plockade lite i Kevins rum, flyttade på sängen för att kunna dammsuga och började tycka att det är synd att den här hemliga lilla dörren inte används längre.
Kevins säng ligger för den, och på andra sidan har vi vårt sovrum och då ligger ju våran säng emot där.
Nästan så att jag får lust att möblera om och byta rum igen, haha… 😀
DSC00010
Jag är så hopplös med allt med rumsbyten och ommöblering. jag älskar att hålla på med sånt.
Fast jag är ju ganska nöjd med hur vi har rummen nu, men…. den där hemliga lilla dörren. Den lockar mig. Vore ju himla bra om det kom till användning, så onödigt att den ligger gömd bakom möbler.
Hmm…. saken är det att det är så jobbigt när jag får dom här tankarna i huvudet, för då kan jag liksom inte släppa det 😀 Men, men… Vi får se hur jag gör.

Lilla Celina ute på balkongen igår. Brr, betydligt kallare väder, vad hände? Vilken kontrast på bara en enda dag?
Design _by_me_cu IMG_4071[1]
Hon fick en ny napphållare, jag tycker att det är gulligt med hennes namn där. Visst är napphållare ändå en bra uppfinning? Vet inte hur många “lösa” nappar vi har tappat bort..

Den här kom från en tjej som jag haft kontakt med på instagram- @deisgn_by_me_cu heter hon.
Kika in för att se, dom är supebra!
IMG_4065[1]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nette

    Oj, da hade du fullt hus med alla…. Ja maste säga att jag vore förmodligen lite strängara?, att skicka dem andra till föris och skolan, eftersom morgontiden är helig för mig…. Sa du inte en gang att NIcole inte trivs sa mycket i skolan? Kanske reagerar hon redan psykosomatiskt med ont i kroppen? Kanske är det helt fel men det finns manga barn som mar illa när de redan tänker pa skola etc….

stats