Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

☼ UV- tröjor- Check

God morgon alla fina!
Vill börja med att säga tack för alla röster som ni lägger på mig på årets babyblogg, det uppskattas! ♡

Och tack även på tips med väska/eller inte till barnen. Många av er gissar på att vi behöver åtminstone en väska till än vad jag planerat, ska kolla hur det blir när jag testpackar 😀

Nu har jag tagit fram kläder till Jonathan, Danilo, Kevin och Celina. Dom har allt nu, men de tre andra tjejerna behöver komplettera med några klänningar och shorts innan det är färdigpackat med plagg. Och så jag och Andres kvar då.

UV dräkt
Nu är alla UV-dräkter och badkläder inköpta för barnens del.
Jag går alltid lite bananas med badkläder och vi har alltid med oss massor. Helst ska man byta varje dag, hähä 😀

Celina har fått två nya UV-tröjor. Och så varierar vi med badtrosor till det. (byxblöja)
UV tröja PopUV tröja
Jag föredrar UV- tröja istället för en UV dräkt. Det blir enklare att byta blöja, så slipper man ju ta bort hela dräkten för att göra det.

Danilo fick ett par nya badshorts.
Han var lite anti mot dom först, han tyckte att det var en “flickfärg” men det gick bättre när jag förklarade att ingen äger en färg. Alla kan ha alla färger.

badbyxa
Jonathan fick ett par gula från Molo. badshorts molo
Speciellt då badkläder får ha lite färg, så ser man barnen lättare också 😉

Men nu har alla barnen sina badkläder redo. Nicole får några nya till sin födelsedag.
Dom tar nog med sig 5-6 st/var 😉  (och jag som sa att vi ska resa så lätt som möjligt…)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Vad härligt med semester ! Som många andra skriver så håller jag med blanda kläderna i väskorna när ni reser om nån väska kommer bort. Ett annat tips är att lägga blöjpaketet under vagnen medans det ska transporteras så slipper det ta plats i nån väska :).

   1. Emma

    Ja det får man göra 🙂 lägg ett paket under vagnen sedan fäller man ihop den och så kan ni lägga ett paket i vagnen, på flygplatsen får man en vagnsäck så blöjorna kommer inte åka ur vagnen. Kom på en till sak, om hotellrummet saknar Micro kan en vattenkokare vara bra att ta med till välling och som vi gjorde värmde vatten i vattenkokaren och stoppade ner en barnmatsburk en stund tills den blev lagom varm. Apropå kläderna så är det mycket smidigare att packa upp eller stuva om en lite stökig väska väl på plats än att ge sig ut på jakt efter nya kläder till familjemedlemmarna det första man ska göra på semestern :).

 2. Ulrika

  Ha en omgång badkläder i handbagaget ifall någon väska kommer på villovägar, annars blanda i alla väskor. Trevlig resa!

 3. Ester

  Ett packningstips!

  När jag har rest med barnen så har jag packat varje barns kläder för varje dag i en stor ziplockpåse (Ikea har väldigt billiga) och ex alla badkläder i en påse och pyjamasar i en påse. Det har tre fördelar: 1)Man skriver barnets namn och dag utanpå med vattenfast tuschpenna så det är lätt att veta vems kläder som är vems 2)Man kan trycka ut luften ur påsarna innan man drar igen dem och på så vis får det plats mycket, mycket mer i väskan 3)Man slipper lägga tid på semestern åt att välja kläder, leta efter kläder etc. Istället ligger allt, till och med strumpor, hårband osv. samlat.

  Mer jobb vid packningen men sååå värt den tiden när man väl är borta.

 4. Margareta W

  Tänkte på en sak när du skrev att barnen ska en väska och du Andres en. När vi åkte till Chile för många år sedan så hade min man en väska och jag och sonen en väska. När vi landade i Santiago hade min mans väska inte kommit med så han hade inga kläder och vi skulle flyga vidare! Väskan kom några dagar senare så vi fick den när vi kom tillbaka till Santiago. han fick inhandla de viktigaste vilket inte var enkelt då min man är väldigt lång. Efter den resan blandar vi lite i väskorna så ingen ska stå helt utan om det skulle hända igen. (och det har det gjort). Bara en tanke! Hoppas att ni får en härlig resa!

   1. Lucille

    Det har hänt mig flera gånger. För det mesta har jag dock fått väskan efter 1-3 dagar. Jag tycker absolut att ni skall blanda. Tänk om barnens väska kommer bort. Det blir dyrt att köpa nya kläder till alla. Man skall alltid ha kläder så att man klarar sig i någon dag i handbagaget också. Ni kanske kan lägga i blöjor och varsitt par underkläder i handbagaget i alla fall.

stats