★☆★ Me & My Baby Dolls- B L O G G E N 6 år !!! ★☆★ | My Baby Dolls
Me & My Baby Dolls

My Baby Dolls

Annons

★☆★ Me & My Baby Dolls- B L O G G E N 6 år !!! ★☆★

♡ Hej ni fina! ♡

Solen skiner och och det är lördag! Idag är det en speciellt dag, för idag fyller min blogg år. ♔

I sex år har jag då alltså bloggat- jag har skrivit av mig i både upp och nedgångar, delat med mig av mina tankar och funderingar kring mycket, bjudit in er i mitt hem, ni har fått följa med i många otroligt viktiga delar av mitt liv, graviditeter och födelse av det viktigaste i mitt liv, flytt, resor, sorg och glädje. Ni har fått följa oss genom utveckling, äventyr, tjafs, bus, bråk och kärlek.
Jag delar med mig av massor med bilder direkt ur livet.
Allt finns dokumenterat här och vi kan kika tillbaka och läsa om hur det var förut, det är lycka. Så mycket minnen finns här.

Jag är glad att jag valde att börja blogga, fast jag i början tänkte “Vem skulle vara intresserad och tycka att det är kul att läsa om mig? Om mitt liv?” Jag bytte bloggportal hit till vimedbarn.se för ca. 1 år sedan och blev toppbloggare ganska fort efter det.

Vet ni hur tacksam jag är för er? Att ni är här inne och kikar, ibland blir jag helt mållös att ni vill.
När jag började blogga var Nicole 20 månader och Vanessa 7 månader. Jag var då gravid halvvägs med tvillingar.
Me & My Baby Dolls döpte jag då bloggen till. Jag hade mina två dockor, så det blev bara så.
Om det är så bra namn nu vet jag inte 😀 Haha, Men det har blivit till något som är jag. Det här är ju VI.

♡ Jag har funderat lite… Eller ganska mycket faktiskt. Vad vill jag med bloggen? Med bloggandet? Hur vill jag att min blogg ska vara? Det ska bli spännande att se vart vi är på väg med bloggen.
Jag älskar att skriva, jag älskar att berätta och dokumentera. Jag älskar att ge och få tips, råd och sprida lite olika tankesätt.

Jag vill att min blogg ska växa, jag vill nå ut till människor- på ett ärligt sätt. På mitt sätt.
♡ (Så om ni vill hjälpa mig att sprida bloggen så är jag super tacksam 😀 ;-)) 
Jag skulle vilja att min blogg växer och jag vill göra den ännu bättre. Så jag behöver naturligtvis er hjälp!
Nu har jag lite frågor till ER som jag hoppas att ni kan hjälpa mig att få svar på. ♡


Hur kan jag göra bloggen bättre?

Vad tycker ni om att läsa?

Vad uppskattar ni här på bloggen?

Är det något som ni önskar att jag skrev om?

Om ni har tips om sånt som ni skulle vilja läsa mer av här så lämna gärna kommentar.

Några har efterfrågat såna där blogglistor, ni vet- korta frågor och svar.
Vissa har lämnat kommentarer om önskeinlägg som jag tänkte gå in djupare på.
“Saker som ni kanske inte visste om mig” inlägg, skulle det vara något?
Har ni sett att under varje inlägg står det DELA (i facebook) i blått?
Dela gärna mina inlägg på era facebook sidor om det är något som är värt delas för 🙂

(Delade inlägg på te x Facebook är grymt glädjande och peppande för en bloggare, då vet vi att ni uppskattar det vi gör, och på det viset hjälper ni bloggen/bloggerskan att synas och växa. 🙂
Men om ni uppskattar bloggen= sprid, dela – det skulle uppskattas massor! ♡)

★ Nu kör vi med en växel högre, ni står väl bakom mig? ★

BLOGG 6 år

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Me & My Baby Dolls

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anneli

  Din blogg är riktigt bra. Jag har själv många barn, hela 11 st. Din blogg är den enda jag läser faktiskt. Mkt är sånt jag känner igen mig i, du skriver så bra om både härliga o jobbiga dagar. Det är viktugt för annars målas en “perfekt” bild upp av storfamiljslivet. Alla familjer har ju säkerligen bra o mindre bra dagar.
  Du är riktigt bra på det du gör och det är alltid intressant o roligt att läsa. Du delar med dig på ett bra sätt, verkligen. Fortsätt så😊

 2. Tess

  Tack för en bra blogg!
  Jag som nybliven mamma önskar inlägg om tips på sovrutiner och matschema mm 🙂 älskar inlägget med alla dina barnvagnar!!!

 3. Nena

  Mer tips om hur man klarar ekonomin på en lön! Det måste ju vara jättesvårt att få ihop det, tips på allt att spara på o s v vore tacksamt. Vet att i många storfamiljer är det bara mannen som jobbar. Tycker det är svårt att få ihop det på TVÅ löner 🙂
  Och framtidsplaner, som någon skrev här uppe vore också intressant.
  Hur man möts av andra som storfamilj kanske?
  Vet inget mer…

 4. Leah

  Mer vardagsstrukturer/rutiner kring mat -frukost-matlagning-veckomatsedel och inköp-, hur det ser ut och hur ni planerar mm runt det. Just iom att ni är en storfamilj tycker jag sånt är kul att läsa om. I övrigt har andra skrivit intressanta önskemål som jag instämmer med. /L

 5. Camilla

  Grattis 🙂 skriv lite om framtida planer?
  Vad ska du göra sen när alla barn går i skola/dagis, eller ska du va hemmafru/hemmamamma länge till?:)
  Kram

 6. Therese

  Jag läser många bloggar, vardagsliv är roligt att läsa om. Men det som gör en blogg intressant är om de bjuder in till diskussion. Du vill ju inte ha diskussioner i kommentarsfältet tror jag du skrivit någon gång. Men olika åsikter om saker som har med föräldraskap att göra är intressant.

  1. Me & My Baby Dolls
   Me & My Baby Dolls

   Therese- Tack för ditt kommentar. Jag tycker absolut att vi kan diskutera bland kommentarsfälten, men personliga påhopp och och att läxa upp mig på allt jag skriver kommer aldrig att komma med här. 🙂 Men naturligtvis så får man skriva hur man själv gör 🙂

 7. Anki

  Grattis till dina 6-år! Jag tycker du har en sån bra blandning på vad du skriver om och gillar när du visar bilder på era små “dolls”

  Kram från Skåneland

 8. B

  Grattis till 6 år! Älskar din blogg verkligen. Tycker du är duktig på att kombinera du får med både det ena och det andra. Favoritinläggen är dina morgoninlägg: När du skriver vad ni gjort och vilka planer ni har för dagen. Älskar dessutom alla söta bilder på barnen man blir så glad av att se! Tycker du har en positiv och varm blogg väldigt ärlig och fantastiskt inspirerande! Älskar att jag hittade hit nu när jg själv är mammaledig 🙂
  Ett tips är kanske att du 1 gng i veckan (eller fler) låter oss läsare välja din rubrik eller att du svarar på en fråga och utvecklar det så det blir ett inlägg.
  Keep up the good work! Kram

 9. 8 barnsmamman

  Grattis till ännu ett år med en härlig blogg. Jag har svårt att föreställa mig att den här bloggen kunde bli bättre än den redan är för den är helt enkelt bäst! Jag brukar tipsa mina vänner om den och vet att några åtminstone läser den ibland. Själv läser jag den minst en gång per dag, oftast flera. Jag älskar dina foton och att du ibland skriver om mindre trevliga sidor av familjelivet. På det sättet blir det ingen glansbild att avundas utan en vardag som man kan känna igen sig i. Frågestunder brukar alltid vara intressant men det är förstås ganska tidskrävande och blir ibland för privat. Önskeinläggen var ickså intressanta men då fick vissa vänta rätt länge på att få ” sina” inlägg. Jag tror dock att om du fortsätter som förut så blir bloggen större av sig själv.

 10. Therese

  Grattis till hela 6 år!!
  Jag tycker du har en bra blandning! Men kan tipsa om lite jag tycker är kul på en blogg!
  Videoklipp, mer av DIG typ visa shopping till dig själv ( vi är ju ändå lika gamla så alltid kul att se kläder/smink o skönhet) inredning ( tycker du har bra smak och inte bara barnens rum utan resten också, tips på andra bloggar är alltid kul, tips på olika reor och affärer med bra priser. Ja det var väl lite :)!
  Ha en fin lördag! Själv väntar jag bara på att vår lilleman ska vilja födas!!!! Helst idag haha
  Kram Therese

Annons
stats